Arslan'ın mektubu şu şkeilde;

HAK-İŞ/ÖZ SAĞLIK-İŞ SENDİKAMIZIN KAHRAMAN MENSUPLARI ;

Bugün Öz Sağlık-İş Sendikamızın şanlı tarihine altın harflerle yazılacak büyük bir başarıya imza attınız, özel ve özgün bir hikaye yazdınız.

Bu başarının mimarları başta Değerli Kardeşim, Kıymetli Yol Arkadaşım Genel Başkanınız Devlet SERT bey olmak üzere, Genel Merkez Yöneticilerimize, Şube Başkan ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerimize, İl Başkan ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, İşyeri Sendika Temsilcilerimize, Genel Merkez Çalışanlarımıza ve cennet vatanımızın her köşesinde büyük özveri ile mücadelemize destek veren, HAK-İŞ/ÖZ SAĞLIK-İŞ Davasına inanmış yiğit üyelerimize  minnet ve şükranlarımı iletir, en içten duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum. Sizler o kadar büyük bir iş başardınız ki; Türkiye’nin sağlık ve sosyal hizmet emekçileri olarak hak mücadelesinde yeni ve özgün bir sendikal anlayışla yürüyeceğinizi bir kez daha herkese çok güçlü bir şekilde ilan ettiniz. Allah sizlerden razı olsun.

HAK-İŞ/ÖZ SAĞLIK-İŞ Sendikamızın Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısına katılan bu geniş ailenin bütün üyelerinin hep birlikte verdiği  5 Haziran 2021 tarihinde “ZAFERİMİZİ İLAN ETME” sözleri çok şükür gerçek oldu. 5 Haziran 2021 tarihi  itibari ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda ikinci dönem TİS yapma çoğunluğumuz hayırlı olsun.

Aziz Öz Sağlık-İş Mensupları;

Aylardır akla hayale gelmeyen iftiralara, komplolara, yalanlara karşı onurluca mücadele ettiniz, dik durdunuz.

HAK-İŞ/ÖZ SAĞLIK-İŞ Sendikamızın şanlı bayrağını yere düşürmediniz. Aksine şanlı bayrağımızı daha yükseklere diktiniz.

Zaferiniz mübarek olsun.

Bugün zafer türküleri söyleyelim, halaylar çekelim, horonlar tepelim, zeybek oynayıp birlikte coşalım. Bu büyük başarıyı bize lütfeden Rabbimize hamd edip şükür namazları kılıp bolca dua edelim.
Çünkü bugün bizim günümüz, bizim başarımız, bizim bayramımız, bizim zaferimiz. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yeni hedeflere, yeni başarılara yürüme vakti.

Yüce Rabbimiz yolumuzu aydınlatsın.

Ter ve emeğimizi bereketli kılsın.

Erdemli bir sendikal inşa için güç ve kuvvet versin.

HAK-İŞ Başkanı olarak Öz Sağlık-İş sendikamıza güveniyorum, Genel Başkanınız Sayın Devlet SERT Bey'e ve Yönetim Kurulu’na yürekten inanıp güveniyorum. Hep birlikte yeni hedeflere, yeni başarılara ulaşmayı Yüce Rabbimiz nasip etsin.

Selam ve Saygılarımı sunarım.

YAŞASIN HAK-İŞ
YAŞASIN ÖZ SAĞLIK-İŞ
YAŞASIN BİRLİĞİMİZ
YAŞASIN DAYANIŞMAMIZ
YAŞASIN KUTLU MÜCADELEMİZ

Mahmut ARSLAN
HAK-İŞ Genel Başkanı