Sendikamız Genel Başkanı  Devlet Sert ve Genel Başkan Yardımcısı  Mustafa Özüpek, Sütçü İmam  Üniversitesi’nde  imzalanan toplu  iş sözleşmesinin ardından  Kahramanmaraş’ta bir dizi temaslarda bulundu.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ ZİYARET EDİLDİ

Kahramanmaraş da ki kurum ziyaretleri kapsamında İl Sağlık Müdürü Ali Nuri  Öksüz  ziyaret edildi. Müdürlüğe bağlı kurumlardaki üyelerin sıkıntılarını  Öksüz  ile paylaşan  Genel Başkan Devlet Sert, özellikle pandemi sürecinde canını dişine takarak çalışan sağlık işçilerinin çalışma koşullarının düzeltilmesi için  acil  çözüm istedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İl Sağlık  Müdürü Öksüz de, personel/hasta iletişiminin hastalar üzerindeki etkisinin önemine dikkat çekti, sorunların çözümü  için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

NECİP FAZIL ŞEHİR HASTANESİ İŞÇİLERİ BAŞKAN SERT’E SORUNLARINI İLETT

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nde görev yapan işçiler Genel Başkan Devlet Sert ile bir araya geldi, sıkıntılarını doğrudan dile getirdiler.  Hastane toplantı salonunda üyelere hitap eden Sert, toplu sözleşme ile elde edilen kazanımlarla ilgili bilgi verdi, üyelerin yönelttiği soruları cevaplandırdı.

HASTANE BAŞHEKİMİ İLE GÖRÜŞME

Genel Başkan Devlet Sert yönetimindeki Sendikamız Heyeti Kahramanmaraş temasları kapsamında Necip Fazıl Kısakürek Şehir Hastanesi Başhekimi Vehbi Şirikçi’yi ziyaret etti.  Üyelerle yapılan toplantının ardından gerçekleşen ziyarette, personelin Covid-19 sürecindeki fedakarlıkları gündeme getirildi, aşılama çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.  Başkan Sert görüşmede sendikal faaliyetlerle ilgili Başhekim Şirikçi’yi bilgilendirdi.

HAK-İŞ  İL BAŞKANI ZİYARET EDİLDİ

Temaslar çerçevesinde Hak-İş İl Başkanı ve Hizmet-İş Şube Başkanı Ömer Çınar ziyaret edildi. Görüşmede Hak-İş Konfederasyonu’nun taşıdığı misyon, sorumluluk ve ülke sorunlarına ilişkin faaliyetleri gündeme geldi. Sosyal medya ve dijital ortamların sendika açısından önemini vurgulayan Çınar, algı ve provokasyonların özellikle dijital ortamda yoğun olarak sürdüğünü ve bu durumun ciddi boyutlara ulaştığını söyledi.  Genel Başkan Sert’te görüşmede sendikamızın ildeki çalışmaları ve üyelerin sorunlarını dile getirerek, bu konuda Konfederasyon İl Başkanlığı’nın verdiği desteğin önemini vurguladı ve Çınar’a teşekkür  etti.

TEMSİLCİLER TOPLANTISI YAPILDI

Kahramanmaraş’ta bulunan kurumlarda görev yapan temsilciler ile HAK-İŞ İl Başkanlığı’nda bir araya gelen Genel Başkan Devlet Sert ve Öz  Sağlık -İş  Heyeti,  ilde yapılacak olan çalışmalarla  ilgili geniş kapsamlı  görüş  alışverişinde bulundular, temsilcilerin taleplerini dinlediler.

AK PARTİ  İL BAŞKANI GÖRGEL ZİYARET EDİLDİ

Temaslar kapsamında  AK  Parti  Kahramanmaraş  İl  Başkanı Av. Fırat Görgel’i de  ziyaret eden  Genel Başkan Devlet Sert, sağlık ve sosyal hizmet işçilerinin sorunlarının çözümü konusunda destek istedi.  AK Parti İl Başkanı Görgel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, sağlık ve sosyal hizmet personelinin sıkıntılarının çözümü  için destek vereceklerini kaydetti.

ELBİSTAN DEVLET HASTANESİ ÜYELERİ VE YÖNETİCİLERİ İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Genel Başkan Devlet Sert ve beraberindeki  Öz  Sağlık -İş  heyeti Elbistan  Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek  üyelerle bir araya geldi, sorunlarını dinledi.  Heyet daha sonra da İdari ve Mali İşler Müdürü Mehmet Doğan’ı ziyaret etti.

Genel Başkan Devlet Sert ve Genel Başkan Yardımcısı  Mustafa Özüpek’in Kahramanmaraş çalışmalarına  Sendikamız İl Başkanı Murat Arifoğlu ve temsilciler de katıldılar.