Nevşehir 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde ambulans şoförü olarak görev yapan Öz Sağlık-İş Üyesi Yüksel Gostak’ın 10 aylık bebeği SMA hastalığı ile mücadele ediyor.

Tedavisi için gereken 33 milyon liranın, valilik onayı ile başlatılan kampanyası çerçevesinde henüz 12 milyon lirası toplanabilen 10 aylık Yusuf Eren Gostak için babasının üye olduğu Öz Sağlık-İş Sendikası seferber oldu. Sendika Genel Başkanı Devlet Sert, 81 ilde üyeleri nezdinde bir kampanya başlattıklarını açıkladı.

DEVLET SERT YUSUF EREN BEBEĞİ EVİNDE ZİYARET ETTİ

Sendika Genel Başkanı Devlet Sert, Nevşehir’de yaşayan SMA hastası 10 aylık Yusuf Eren bebeği evinde ziyaret etti. Sert, 200 bin üyeli Öz Sağlık İş Sendikası’nın her bir üyesinin küçük yavru için harekete geçeceğine inandığını ve Sendika olarak yardım kampanyası başlattıklarını söyledi.

Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, “Bu anne ve baba , diğer SMA’lı çocukların anne babası gibi evlatlarının sağlığı ile imtihan halindeler. Meblağ fazla ama küçük Yusuf Erenimizin vakti kısalıyor. Biz büyük bir aileyiz. Her bir üyemizin derdi sıkıntısı, bizim de sıkıntımız. Sendika olarak üyemizin çocuğu için elimizden geleni yapacağız. Üyelerimizin de bu konuda hassasiyet göstereceklerine inanıyor, başlatacağımız kampanyaya az çok demeden herkesi katkı sağlayamaya davet ediyoruz” dedi.