Konuyla ilgili Türk-İş'e bağlı Türkiye Sağlık İşçileri sendikası Genel Başkanı Hakan Toy'un açıklamaları şu şekilde;

Geçtiğimiz günlerde Öz Sağlık İş’ in düzenlediği bir programda işçilere “LEŞ”, sendikalara ise “LEŞ KARGASI” benzetmesi yapan Hak – İş Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın söylemlerini kınamak amacıyla Twitter’ da Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak düzenlediğimiz etkinlik Türkiye gündemine oturdu.

Mahmut Arslan, katıldığı programda işçilerin Anayasal haklarını ve Sendikaların ise örgütlenme haklarını göz ardı ederek, işçilere ve sendikalara hakaret dolu söylemlerde bulunmuştu.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, Mahmut Arslan’ın işçilere ve sendikalara yaptığı hakaretleri kınamak adına Twitter’ da #haddinibil başlığıyla başlattığımız etkinlik, kısa sürede ilk sıraya çıkarak sosyal medyayı salladı.

Mahmut Arslan’ ın hakaretlerine karşı örgütlenen işçiler Sendikamızın düzenlediği etkinliğe destek vererek kısa sürede binlerce tweet attılar.  Türkiye sıralamasında 1’ inci sıraya yerleşen #haddinibil başlığımıza işçiler binlerce tweet atarak Arslan’a olan kızgınlıklarını dile getirerek, özür dilemeye davet ettiler.