Jandarma uzman erbaş duyurusu yayımlandı.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda jandarma genel komutanlığı uzman erbaş atamasına yer verildi. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzeriden yayımlanan duyuruda atamaların bugün yapıldığına yer verildi. 

Biz de KAMU BÜLTENİ olarak bu yazımızda jandarma uzman erbaş atamasına ve alımlarda son duruma yer verdik.

RESMİ DUYURU GELDİ

Jandarma Genel Komutanlığı , Personel Temin sistemi üzerinden yayımlanan resmi duyuruda Ekim 2020 uzman erbaş atamasına yer verildi. 

KASTAMONU 5'İNCİ JANDARMA EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI EMRİNE YAPILAN UZMAN ERBAŞ ATAMA DUYURUSU (EKİM 2020)

 

2019 YILINDA YAPILAN ALIMIN ATAMASI

Jandarma Genel Komutanlığı 2019 yılı Nisan ayında uzman erbaş alımı için ilana çıkmıştı. Yayımlanan ilana başvuru yapanlar, 2019 yılı sonuna kadar mülakatlara alındı. Mülakatları kazananlar bu seneden itibaren eğitimlere çağrılmaya başlandı. Yayımlanan bu duyuruda ise Kastamonu 5 'inci Jandarma Eğtiim Alay Komutanlığı 'na yapılan atamaya yer verildi. 

ATAMALAR SONA ERİYOR SIRA YENİ ALIM VE 4. GRUPTA

Uzman erbaşlığı kazananlar eğitimlere alınmaya devam ediliyor. Atama bekleyenlerin sona ermesi ile yeni alım süreci başlayacak. 

YENİ ALIM VE 4. GRUP NE ZAMAN?

Jandarma 'nın 4. grup seçim aşamalarını 2020 yıl sonunda yapması bekleniyor. Yeni alım için ise 4. grubun beklendiği öğrenildi.