AUZEF vize sınav tarihi hakkında açıklama.

İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı / AUZEF Dekanı Prof. Dr. Levent Şahin bir son dakika açıklamasında bulundu. Şahin yaptığı açıklamada 2020-2021 eğitim öğretim yılı bahar dönemi vize sınavlarının tarihleri hakkında önemli ifadeler kullandı.

Vizenin online olarak yapılacağı daha önce açıklanmıştı. Açıklama sonrası yeni bir duyuru geldi ve vize sınav tarihlerinin kısa süre içinde çaıklanacağına yer verildi. Prof. Dr. Şahin açıklamasında, "Değerli @acikveuzaktan öğrencileri; Ara (vize) sınavımızın hangi tarih aralığında olacağına ilişkin bilgilendirmeyi çok kısa bir zaman içerisinde yapacağız. Biraz sabır rica ediyoruz. Sağlık ve huzur dolu bir yarıyıl dileriz." dedi.

Vize hakkında yayımlanan duyuruda ise "01.03.2021 tarihinde Cumhurbaşkanlığı tarafından ilan edilen illere göre risk durumu çerçevesinde yüz yüze sınav uygulamalarının oluşturabileceği olumsuzluklar göz önünde bulundurularak 2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı ara sınavlarının çevrim içi (online) yapılmasına karar verilmiştir. Bitirme ve telafi sınavlarına ilişkin bilgilendirme, salgın sürecinin gidişatına göre önümüzdeki haftalarda yapılacaktır." denilmişti.