Bugün arama motoru Google’a Star Wars Günü yazanlar değişik bir animasyonla karşılaştılar. Sosyal medyada yıldız savaşları olarak da bilinen Stars Wars günü ile ilgili paylaşımlar yapılmaya başladı. Peki, Star Wars Günü nedir? İşte Google'dan 2021 Star Wars Günü may the 4th be with you animasyonu..


Geçmişten günümüze her yıl aynı tarihte kutlanan bugün Google'dan 2021 Star Wars Günü may the 4th be with you animasyonu olarak karşımıza çıkıyor. İnternet üzerinde Star Wars ile karşılaşanlar 4 Mayıs Dünya Star Wars Günü önemi nedir sorusuna yanıt arıyor. Sosyal medyada da paylaşımlar yapılması üzerine Star Wars Günü ile ilgili detaylar merak edilmeye başladı.

STAR WARS GÜNÜ NEDİR?

Tarihler 1977 yılını gösterdiğinde ilk serisiyle dünyayı kasıp kavuran Star Wars efsanesi milyonlarca kişinin gündeminde bulunuyor. Dünya üzerinde en çok izlenen yapımlar arasına giren filmin hayranları 4 Mayıs tarihini Star Wars Günü olarak kutluyor. Sosyal medya mecraları üzerinden çeşitli paylaşımlar yapan filmin hayranları bu kültürü yaşatmak ve filmi anmak için "Güç seninle olsun (May the force be with you)" repliği kullanıyor.