Geçen ay, tanınmış bir Battlefield ve Call of Duty sızıntıcısı olan Tom Henderson, Battlefield 6 / Battlefield 2021 hakkında bazı ayrıntılar paylaştı. Ve bugün erken saatlerde, bu yeni Battlefield oyunu için sızdırılmış iki ekran görüntüsü çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Sadece bu da değil, Henderson oyunun yakında çıkacak duyuru fragmanıyla ilgili bazı ek ayrıntıları açıkladı.

Öncelikle sızdırılan ekran görüntülerini aşağıda görebilirsiniz. Henderson’a göre bunlar gerçekten de Battlefield 2021’den ekran görüntüleri. Durumun bu olduğundan neredeyse emin olsak da, resmi ekran görüntüleri olmadıkları için onları biraz şüpheyle yaklaşıyoruz.

Şimdi yeni Battlefield oyunuyla ilgili yeni ayrıntılara geçelim. Henderson’a göre Battlefield 6, gündüz / gece döngüsüne ve dinamik hava durumuna sahip haritalara sahip olacak. Oyuncular ayrıca silahların neredeyse her yönünü özelleştirebilecekler.

Levolution oyunda mevcut olacak ve bir hile olmanın ötesinde olacak. Henderson’a göre, daha çok çekirdek oyunun bir parçası gibi olacak ve oynanışını etkileyecek. Doğal olarak, oyunun derileri ve kozmetikleri olacak. Bunlardan bazıları ronin kaskı, juggernaut kıyafeti, havalı vücut zırhları, omuzlarda zırh ve daha fazlasıdır.

Henderson, oyunda herhangi bir jetpack içermeyeceğini iddia etti. Bununla birlikte, kanat takımlarına sahip olacak (büyük olasılıkla Battle Royale modu için). Oyunun hareketi çok daha akıcı olacak. Daha akıcı hareketi nedeniyle oyun, Call of Duty’i tercih eden çok sayıda oyuncuyu çekmeyi hedefliyor. Oyunda ayrıca Battlefield 5 / Battlefield 1’deki gibi yetenekli bir eşleştirme temelli bir takım sistemi olacak.

türkmmo