ATV ekranlarının Perşembe günleri yayınlanan ve en ok izlenen dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova Perşembe günü 72. bölümü ile ekranlara gelmişti. Dizinin oldukça heyecanlı bir yerde final yapmasından sonra yeni bölüm fragmanı merakla beklenmeye başladı. Gelen son bilgiye göre Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm fragmanı yayınlandı. 

Bir Zamanlar Çukurova dizisi her Perşembe izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz bölümlerde Hünkar Yaman karakterini canlandıran Vahide Perçin'in diziden ayrılması herkesi üzmüştü. Son bölümde de Behice'nin yanlışlıkla vurulması, Bir Zamanlar Çukurova Behice ölüyor mu? sorusunun sorulmasına neden oldu.

ZÜLEYHA HAMİLE Mİ?

Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm fragmanında Züleyha'nın hamile olması izleyicileri şoke etti. Fragmanda bir kişinin hamile olduğu belirtilse de isim kullanılmadı. Ancak izleyiciler Züleyha'nın 3. çocuğuna hamile olduğu iddia edildi.

BEHİCE ÖLDÜ MÜ?

Behice'nin son anda yaptığı hain plan sonrasında yanlışlıkla vurulması izleyicileri şaşırttı. Behice'nin ölmeyeceği tahmin edilirken, dizinin her geçen hafta daha da heyecanlı bir hale geldiği belirtiliyor.