Oyuncular tarafından sıklıkla kullanılan platformlardan biri olan Discord, dünya çapında en popüler iletişim sistemlerinden biri olarak gösteriliyor. Her oyun ile birlikte oyuncu topluluğunu bünyesinde barındıran Discord’un ‘Nitro’ adını verdiği aylık ücretli sistemi kullanıcılara da beraberinde birçok avantaj sunuyor. Discord Nitro ile birlikte Discord’un standart halinde olmayan farklı özelliklerini de sahip olunabiliyor.

Oyun severler tarafından yakından takip edilen ve Steam’ın en büyük rakipleri arasında gösterilen Epic Games, yeni bir kampanya başlatarak kullanıcılarına 3 aylık ücretsiz Discord Nitro veriyor.

Epic Games Ücretsiz 3 Aylık Discord Nitro Nasıl Alınır?
3 aylık Discord Nitro’yu hesabınızda aktifleştirmek için öncelikle buradaki bağlantıyı kullanarak veya Epic Games mağazasından “Discord Nitro” diye arama yaparak 3 aylık ücretsiz pakete sınırsız bir şekilde erişebilirsiniz.

Epic Games platformunda ürünü sepetinize ekleyip ücretsiz satın alma işlemini tamamladıktan hemen sonra hesabınızın kayıtlı olduğu e-posta adresine gelecek olan “Discord Nitro” da “Hemen Kullan” bağlantısına tıklayarak bilgisayarınızda açık olan Discord hesabınıza 3 aylık Nitro hemen ekleyebilirsiniz. Bazı durumlarda ise güvenlik amacıyla sizden tekrar giriş yapmanız istenebilir.

3 ayın sonunda ise aylık 9,99 dolar ödeyerek dilerseniz Nitro aboneliğinizi devam ettirebilir ya da iptal edebilirsiniz.