Esra Erol yayından kaldırılıyor mu ? Bir zamanlar evlenme programı yapılan Esra Erol, evlenme programları yayından kaldırılınca bir gündüz kuşağı programı yapmaya başladı. Reyting uğruna yaptıklarıyla büyük tepki gören Esra Erol'un programı kaldırılıyor mu ?

En son yayınlanan bölümde programa katılan kadının çocuğunun kocasından değil de komşusundan olduğu öğrenilmişti. Üstüne üstlük çocuğunun kocasından olmadığına komşusundan olduğuna sevinen ve pişkin tavırlarıyla tepki alan Esra, izleyenleri şok etti.

Evlilik programları yaşanan olaylar ve toplumu kötü etkilemesinden dolayı yasaklanmıştı. Bunun üzerine evlilik programı sunan sunucular kendilerine başka ekmek kapıları aramak için farklı programlar yapmaya başladı. Esra Erol'da Atv'de bir gündüz kuşağında yer alan "Esra Erol'da" adında bir program sunmaya başladı.

Esra Erol'un programında her bölüm aldatma, evlilik dışı çocuk gibi toplumu kötü örneklere iten konular işlenince izleyenler tepki göstermeye başladı. Twitter'da "EsraErolKapatılsın" etiketiyle halk ayaklandı.