WhatsApp'a yeni özellik geldi.

Dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından olan , 1 milyardan fazla indirme ile zirvede olan WhatsApp'a yeni özellik geldi. Haftalar önce duyurulan yeni özellik geldi ve artık yanlış mesaj gönderme işlemi tarih oluyor. Bugün gelen yeni özellik ile birlikte artık WhatsApp üzerinden konuştuğunuz her kişiye ayrı duvar kağıdı seçebileceksiniz. 

Gelen yeni özellik ile birlikte her sohbet penceresi için yeni bir duvar kağıdı belirleneceği ve özel duvar kağıdı özellinin seçilmesi ile birlikte her mesajda ayrı duvar kağıdı seçebileceksiniz. 

YANLIŞ MESAJ GÖNDERMENİN ÖNÜNE GEÇECEK

Söz konusu özelliğin uygulamaya gelmesinin en önemli nedenlerinden birinin yanlış mesaj göndermeye engel olması. Bir kişiye seçeceğiniz ösel duvar kağıdı ile mesaj yazarken o kişiye mi yoksa başkasına mı yazdığınızı daha belirgin şekilde görebileceksiniz. 

Bir kişi, uygulama üzerinde her arkadaşı için ayrı bir duvar kağıdı seçebilecek. Bu sayede hangi sohbet penceresinde olunduğu daha net bir şekilde ayırt edilebilecek. 

NASIL YAPILIR?

Söz konusu özelliği aktif hale geitrmek için izlemeniz gereken bazı yollar var.  Öncelikle duvar kağıdını değiştirmek istediğiniz kişi için sohbet ekranını açın. Bu ekranın sğ üst kısmında bulunan üç noktaya tıklayın. Daha sonra duvar kağıdı seçeneğini göreceksizniz. Bunun ardından karşınıza bir ekran gelecek. Burada değiştir seçeneğine tıklayıp Parlak, Koyu, Düz Renkler ya da Fotoğraflarım’dan birini seçin. 

Burada istediğiniz görüntüyü seçtikten sonra duvar kağıdını ayarla yazan yere basın ve BU SOHBET İÇİN seçeneğini işaretleyip TAMAM butonuna tıklayın. Bu şekilde o sohbetin duvar kağıdını değiştirmiş olacaksınız.