Bizler asgari ücret kadar bile olmayan ücret alıyoruz, heryıl sözlü mülakat olmadan çalışamıyoruz,her iki yılda bir KPSS - DHBT sınavlarına girmek zorundayız, bunun yanısıra sigortamız 12-14 gün aralığında yatıyor. Bizlere destek olup sesimizi duyurmamıza yardımcı olursanız çok memnun oluruz.

Türkiye genelinde gorev yapan 22 bin kusur fahri kuran kursuögreticileri ve vekil imamlarin sözleşmeli alım talebini gündeme getirmenizi istiyoruz. Mübarek Ramazan ayına gireceğimiz şu günlerde lütfen sesimizi duyurunuz..

Bizler diyanete bağlı bir kuran kursunda fahri öğreticilik ve vekil imam olarak çalışıyoruz.Kış dönemi görevimizi icra ettik, yazında allah izin verirse devam edeceğiz. Bizim sizden ricamız sayısı 22 bini aşkın fahri ve vekillere kadro verilmesidir. Bizim çoğu hakkımız yok kadrolu hocalarla aramizda ucurum var onlarla ayni işi yapmamiza rağmen onların maaşı 3400 bizimki 900 TL.

Onların izin hakları var bizim yok onlar 15 tatil vs tatillerde ücretli izin kullanıyorlar biz ücretsiz. Bizim sigorta 9 gün yatiyor onlarınki tam yatıyor. Ayrıca kpss dhbt yüzlerce kişi arasından mülakatla seciliyoruz ve her dönem bu sınavlara giriyoruz hiç bir kurumda böyle bişey yok işin özeti 2019 Ramazan ayında kadro müjdesi istiyoruz sesimizi duyurursanız seviniriz.