Köy okulları 15 Şubat tarihinde yüz yüze eğitimlerine başladı ancak şehirlerdeki okullarında yüz yüze eğitime 1 Mart tarihinde başlaması kararı şimdilik iptal edildi. Tüm İl Valilikleri yüz yüze eğitim için 1 Mart tarihinde yapılacak olan kabine toplantısının bekleyecek. Peki 1 Mart Pazartesi Uzakta Eğitim Yapılacak Mı?

Geçtiğimiz günlerde kabine toplantısında alınan karar gereği köy okulları 15 Şubat tarihinde tüm kademeleriyle, şehirlerdeki okullarda ise ilkokul, ortaokul ve lise son sınıf öğrencileriyle 1 Mart tarihinden itibaren yüz yüze eğitime başlayacaktı.

1 Martta okullarda kademeli olarak normalleşme ve yüz yüz eğitim kararı Bakanlar kUrulundan yeni kararlar çıkabileceği nedeniyle ertelendi. 

Tüm Türkiye genelinde 1 Martta okullarda yüz yüze eğitim ve yüz yüze sınavlar yapılmayacak. Sadece köy okulları ile 8 ve 12. sınıf DYK kursları devam edecek. 

Bunun dışında 1 Mart Pazartesi Uzakta Eğitim Yapılacak

1 Mart Pazartesi Uzaktan Eğitim Yapılacak mı?

İl Valiliklerinin 1 Mart tarihinde yüz yüze eğitimleri ertelemesiyle birlikte 1 Mart pazartesi günü uzaktan eğitim devam edecek. Köy okullarında ise yüz yüze eğitim tüm kademelerde devam edecek.