Düzce merkezli deprem sebebiyle bazı illerde eğitime ara verildi. İşte 23 Kasım Çarşamba günü okulların tatil olduğu iller...

23 Kasım 2022 Çarşamba Günü Deprem Sebebiyle Eğitime Ara Verilen İller:

DÜZCE

İlimizde yaşanan deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim - öğretime ara verilmiştir.

Ayrıca Kamuda çalışan engelli ile hamile kamu personeli de idari izinli sayılacaktır. (Düzce Valiliği)

BOLU

Düzce Gölyaka merkezli ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim-öğretime ara verilmiştir.

Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. (Bolu Valiliği)

SAKARYA

Değerli Hemşerilerimiz,

Düzce’de meydana gelen ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim -öğretime 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün ara verilmiştir.

Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun. (Sakarya Valisi)

ZONGULDAK (Kdz. Ereğli)

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde merkez üssü Düzce Gölyaka olan 5.9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verildi.

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı merkez üssü Düzce Gölyaka olan 5.9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verildiğini açıkladı. Kdz. Ereğli Kaymakamlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Merkez üssü Düzce İli Gölyaka ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilçemiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim - öğretime ara verilmiştir."

GÜNCELLENİYOR...