Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü Öğretmenler Gününü 7 Bin öğretmeninkatıldığı muhteşem bir programla kutladı.

Göreve geldikten sonra ilçede bir çok projeyi başarıyla yürüten İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan AŞÇI yine farkındalık yaratan bir programa imza attı.

İstanbul Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı gösteri merkezinde düzenelenen Öğretmenler Günü etkinliği 7 Bin öğretmenin katılımıyla bir şölene dönüştü.

Etkinliğe Küçükçekmece Kaymakamı Turan BEDİRHANOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan AŞÇIve bir çok değerli isim katılım sağladı. Etkinlik öncelikçe saygı duruşu ardından İstiklal Marşı’yla başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan AŞÇIKaymakam Turan BEDİRHANOĞLU konuşmalarının ardından şehir dışında olduğundan dolayı etkinliğe katılamayan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal CEBİ güzel dilek ve tebriklerini özel kalem müdürü aracılığıyla öğretmenlere sundu.

Etkinlikte Şehit ÖğretmenAybüke YALÇIN ve Şehit öğretmen Necmettin YILMAZ unutulmadı. Çeşitli slayt gösterileri ilçede yapılan tüm etkinler,ödüller tüm öğretmenlere sunuldu.

Sanat dünyası da dahil olmak üzere bir çok ünlü isimde bu güzel günde tüm öğretmenlerin yanında oldu ve Öğretmenler Gününü Kutladı. Akabinde gerçekleşen genç öğretmenler yemin ederek göreve başladılar. Öğretmenler tarafından hazırlanan folklor dansları ve müzik söyleşisinin ardından tören sona erdi.