Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından 8. sınıf öğrencilerimiz için hazırlanan "Yarıyıl Tatil Rehberim" kitapçığı yayımlandı.  

8. sınıf öğrencilerimizin tatil sürecini daha verimli geçirmesi amacıyla, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezinin hazırladığı "Yarıyıl Tatil Rehberim" kitapçığı yayınlanmıştır.

Türkçe, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce, Matematik, Fen Bilimleri derslerine ait 8. sınıf 1. Dönem ünitelerini kapsayan bu çalışmada, 1. dönem konularının tekrar edilmesi, eksikliklerin tespit edilip giderilmesi ve konuların pekiştirilmesi için EBA materyallerinden faydalanarak 8. Sınıf öğrencilerimiz için yol haritası çizilmiştir.

Covid 19 salgını sürecinde yüz yüze eğitimin yerine başlatılan uzaktan eğitim sürecini en etkili şekilde yürütmek için her türlü çalışmayı yapma ve öğrencilerimize ulaşabilme gayreti ile velilerimizin ve öğrencilerimizin yükünü hafifletmek, onlara her türlü desteği vermek amacıyla oluşturulan Yarıyıl Tatil Rehberim'e erişmek için tıklayınız.