Ağrılılar Derneği tarafından Karaköy Ulu Camii Taziye Evinde düzenlenen programa; Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, İl Müftüsü Hasan Başiş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Yakup Kalaycı ve Türker Erol Özen, Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube Başkanı Murat Mengen, okul müdürleri, Adapazarı Halk Eğitim Merkezi yöneticileri, öğretmenler, usta öğreticiler, Abdülvahit Uygar'ın öğretmen eşi, yakın akrabaları, arkadaşları ile çok sayıda Ağrılı vatandaş katıldı.

Vefatı dolayısıyla Abdulvahit Uygar için okunan Kuran-ı Kerim’in ve Mevlid-i Şerif’in duasını yaptıran İl Müftüsü Hasan Başiş ve Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu birer konuşma yaparak Abdülvahid Uygar'ın yardımsever kişiliğinin yanında iyi bir eğitimci ve çok çalışkan bir yönetici olduğunu ifade ettiler.

Aslen Ağrılı olan Abdulvahit Uygar 2003 yılından bu yana ilimizde görev yapıyordu. Çeşitli okullarda öğretmenlik ve müdürlük yapan Uygar Erenler, Arifiye ve son olarak ta Adapazarı Halk Eğitim Merkezinde müdürlük görevlerinde bulundu. 26 Nisan akşamı kardeşi tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda sırtından ve göğsünden vurularak hayatını kaybeden Adapazarı HEM Müdürü çevresinde sevilen bir isimdi. Vefatı dolayısıyla düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katılan dostları ve eğitimciler eşinin memleketi Hatay’da toprağa verilen 48 yaşındaki Merhum Abdulvahit Uygar’a Allah’tan rahmet dileğinde bulundular. Programı düzenleyen Ağrılılar Derneği Başkanı Mehmet Berke ve dernek yöneticilerine teşekkür ettiler.