EBA Canlı Ders Çizelgesi Yayımlandı. MEB eba.gov.tr üzerinden canlı online dersler tüm hızıyla program dahilinde sürüyor. Canlı derslerin içerikleri EBA üzerinden öğrencilerin hizmetine sunuldu. EBA canlı derslerin ders programları da derse girecek öğretmenlere okul yöneticileri tarafından bildiriliyor. 

EBA canlı ders çizelgesi güncellenmiş haliyle yeniden paylaşıma eba.gov.tr üzerinden sunuldu. Yeni ders programına göre ilkokullarda 3. ve 4. sınıflarda da canlı dersler verilecek.

EBA Öğrenci Girişi 2020. Eğitim Bilişim Ağı Öğrenci Girişi. EBA Öğrenci Girişi Nasıl Yapılır? www.eba.gov.tr öğrenci girişi ile ilgili detaylar Mebpersonel.com'da...

Eğitim Bilişim Ağı (EBA), uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin ve öğretmenlerin hizmetine sunulmuş en önemli platform olarak göze çarpıyor. Öğrenciler, öğretmenler ve veliler EBA'ya giriş yapabiliyor.

Öğrencilerin EBA'ya girebilmeleri için dikkat etmesi gereken bazı noktalar var. Öncelikle EBA öğrenci giriş saatlerine göre sisteme girmeyi denemeleri gerekiyor. Ayrıca EBA girişi yaparken adım adım yapılması gerekenler var. Mebpersonel.com olarak EBA öğrenci girişi 2020 ile ilgili adımları anlatalım...

EBA öğrenci girişi yapmak için öncelikle www.eba.gov.tr adresini açmak veya EBA uygulamasına tıklamak gerekiyor.

Daha sonra karşınıza gelen ekrana TC kimlik numarasını ve ekrandaki kodu yazmanız gerekiyor.

Tekrar açılan ekranda ise TC kimlik numaranızı ve EBA şifrenizi yazmanız gerekiyor.

Bu şekilde EBA öğrenci girişi yapabilirsiniz.

Eğer EBA öğrenci şifreniz yoksa, e-devlet sistemi üzerinden de EBA öğrenci girişi yapmayı deneyebilirsiniz.

Peki EBA öğrenci girişi hangi saatlerde yapılabilir?

Bunun için EBA sınıf bazlı zaman çizelgesine göz atmanız gerekiyor.

Çizelgede hangi sınıfların hangi saatlerde EBA öğrenci girişi yapabilecekleri yer alıyor.

İşte EBA canlı ders çizelgesi

www.ajanskamu.net