Milli Eğitim Bakanlığı yöneticilerin seçilmesi , hizmetiçi eğitimi ve üniversitelerle işbirliği yapılarak yüksek lisans yapılması konusunu ve teftiş sisteminin yeniden yapılandırılmasını Konya Üniversitesinde akademisyen olarak görev yapan Prof.Dr. Mustafa YAVUZ’a emanet ediliyor .

Kamudanhaber sitesinin haberine göre;  Şubat ayında okul yöneticileri ile ilgili yol haritasının açıklanacağını Bakan Ziya SELÇUK açıklamıştı ...

Milli Eğitim Bakanlığında teftiş sistemi de yeniden yapılandırılacak .

İllerde müfettişler görevlendirilecek ve okullara rehberlik yapacak ...

Milli Eğitim Bakanlığı yönetici modelini tasarlama ve teftiş sistemini yeniden yapılandırmak için geminin dümenine yönetim bilimci , Özel Nesibe okullarının eğitim danışmanı olan Mustafa YAVUZ’u getiriyor .

Mustafa YAVUZ, Bakan danışmanı ve müşavir olarak görevlendirilecek .

 

Mustafa YAVUZ Kimdir ?

Doç. Dr., Necmettin Erbakan Üniversitesi, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi

Yükseköğrenimini Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesinde tamamladı. Aynı üniversitede Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Bilim Dalında yüksek lisans ve doktora eğitimi aldı. University of Wiskonsin Oskosh, Eğitim Fakültesi Eğitim Liderliği Bölümünde çalışmalarda bulundu. N.E.Ü, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi, Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Bilim Dalı başkanı olarak görev yapmaktadır. Karşılaştırmalı Eğitim, Karşılaştırmalı Eğitim Yönetimi, Eğitim Liderliği dersleri vermektedir.