Başarılı çalışmaları ile ön plan çıkan ve açtığı rekor sayıdaki kurslar ve kursiyer sayıları ile Türkiye'nin en başarılı Halk Eğitim Merkezleri sıralamasında ilk sıralarda yer alan Tuzla Halk Eğitim Merkezi Kalitesin tescilledi. 

Birçok uluslar arası ve ulusal projelere imza atan Tuzla Halk Eğitim Merkezinin başarılı ekibi uzun süredir kelite belgeleri için çalışamlar yürütüyordu. 

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi uzun süren çalışmaları sonucunda ISO 9001,TS EN ISO 13485, CE Belgesi, ISO 10002 unvanına sahip oldu.
Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin ÇANGIR, "Tuzla Halk Eğitimi Merkezi olarak 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında salgın tedbirleri çerçevesinde kurslarımızı açıyoruz. İlçe nüfusumuza göre İstanbul’da en çok kurs açan halk eğitimi merkezi yolunda ilerlerken aynı zamanda aldığımız bu belgelerle eğitim ve hizmet kalitemizi tescilledik." dedi.

CE BELGESİ NEDİR? 

Avrupa Ekonomik Alanında (AEA) serbest dolaşımda bulunan birçok üründe CE harflerini görürüz. Avrupa’ ya Uygunluk anlamına gelen bu işaret Topluluk içinde satılan ürünlerin asgari güvenlik, sağlık ve çevre koruma gereklerine göre denetlendiğini/ değerlendirildiğini gösterir. Avrupa Topluluğu içerisinde satın aldığınız yeni bir telefon, mutfak robotu, televizyon veya boya kaleminde CE işaretini görürsünüz. CE işareti aynı zamanda tüm üreticilerin hesap verilebilir aynı kurallara uyumunu zorunlu kılarak adil rekabet koşullarını ifade eder.