Uğur Okulları, sosyal medyadaki başarılı çalışmalarıyla Türkiye’nin en kapsamlı sosyal medya yarışması Social Media Awards Turkey’de gümüş ödülün sahibi oldu.

Marka ve ajansların sosyal medya performanslarını objektif verilere dayalı olarak ölçen Social Media Awards Turkey gerçekleştirildi. Bu yıl beşincisi düzenlenen Social Media Awards Turkey 2021’e 1 Nisan 2020-1 Nisan 2021 tarihleri arasında dijital ortamda yayınlanan çalışmalar katıldı. Marketing Türkiye ve BoomSonar işbirliğiyle Youtube üzerinden canlı yayınlanan törende, Uğur Okulları sosyal medyadaki başarılı çalışmalarıyla ikinci kez gümüş ödülün sahibi oldu. 50’den fazla sektörde binlerce sosyal medya hesabının bir yıllık dönemdeki performansı ölçümlenerek hazırlanan verilere göre Uğur Okulları, Özel İlk Orta Eğitim Kurumları kategorisinde ödül aldı.

"Paylaşımlarımız geniş kitlelere ulaşıyor"

Sosyal medyanın, iletişimin en güçlü olduğu alanlardan biri olduğuna dikkat çeken Uğur Okulları Kurumsal İletişim ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Elif Türkay, “Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olarak, öğrencilerimiz ve velilerimizle doğrudan ve anlık buluşma anlamında sosyal medyayı yoğun olarak kullanıyoruz. Bunun yanı sıra sosyal medya yeni jenerasyona ulaşmak için en doğru platform. Markaların sosyal medya performanslarını objektif verilere dayalı olarak ölçen Social Media Awards Turkey’de Uğur Okulları’nın, bu yıl ikinci kez Özel İlk Orta Eğitim Kurumları kategorisinde gümüş ödülün sahibi olması bizim için gurur verici. Bu ödül, paylaşımlarımızın geniş kitlelere ulaştığının en önemli göstergesi. Tüm takipçilerimize teşekkür ediyoruz".