Brent petrol fiyatlarındaki değişimler ve döviz kurundaki yükselişler beraberinde akaryakıt fiyatlarında da indirim ve zam haberlerini beraberinde getiriyor. Araç sahipleri merak ediyor. Benzin, motorin ve otogaz fiyatlarında indirim ya da zam haberi var mı? O şirket ekstra indirime gitti. Detaylar haberimizde..

Motorin fiyatlarına ard arda gelen indirimler sonucunda benzin fiyatlarıyla neredeyse eşitlendi.

Otogaz fiyatları uzun süredir sabit gidiyor.

Benzin ve motorin fiyatlarına geçtiğimiz günlerde indirim geldi.

Gelen indirimler sonucu güncel akaryakıt fiyatları nasıl?

İşte güncel akaryakıt fiyatları:

İSTANBUL

Benzin 20.42

Motorin 20.61

Otogaz 11.73

ANKARA

Halkbank Promosyon Ücretini 32.875 TL'ye Yükseltti Halkbank Promosyon Ücretini 32.875 TL'ye Yükseltti

Benzin 20.78

Motorin 21.02

Otogaz 11.99

İZMİR

Benzin 20.75

Motorin 21.08

Otogaz 11.79

OPET ekstra indirime gitti..

''Kampanya 01 Şubat – 28 Şubat 2023 tarihleri arasında Opet istasyonlarında Chippin ile kasada veya araçtan inmeden yapılacak akaryakıt ödemelerinde geçerlidir.

Opet'te kasada Chippin ile ödeme için; marketteki kasa görevlisine cep telefonu numarasının söylenmesi ve Chippin ile ödeme yapılacağının söylenmesi gerekmektedir.

Kampanya tarihleri arasında Opet istasyonlarında Chippin ile farklı günlerde tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri akaryakıt ödemelerinde 10 TL yakıt puan kazanılacaktır. Kampanyadan 4 farklı günde olmak üzere 4 kere faydalanabilecek ve toplamda 40 TL yakıt puan kazanılabilecektir.

Kazanılan toplamda 40 TL değerindeki yakıt puanlar anında kazanılacak, 31 Mart 2023 tarihine kadar akaryakıt alışverişlerinde kullanılabilecektir.

40 TL yakıt puanların Opet istasyonlarında harcanabilmesi için ödeme sırasında müşterilerin cep telefonu numaralarını ve cep telefonlarına gelen puan harcatma şifrelerini Opet istasyonlarındaki market görevlilerine iletmeleri gerekmektedir. Kazanılan yakıt puanların harcanabilmesi için cep telefonunun ya da Opet Kart'ın aktivasyonlu olması gerekmektedir. https://www.opet.com.tr/bireysel-islemler sayfasından ya da Opet Mobil Uygulaması üzerinden aktivasyon yapılabilir.

Bu kampanyalar Opet ticari kampanyalar ile birleştirilemez.

Kazanılan yakıt puanlar mobil ödeme ile yapılan alışverişlerde geçerli değildir. Opet'te Chippin ile yapılacak mobil ödemelerde Chippin puan harcaması yapılmamaktadır.

Kampanya dahilindeki yakıt puan kazanımları uygulamaya eklenen ve ödeme yapılan kredi kartı harcama tutarı üzerinden hesaplanacaktır.

Toplam 40 TL Opet Puan kampanyasına Yapı Kredi bireysel kredi kartları dahildir. Banka kartları, ön ödemeli kartlar, Vakıfbank Worldcard’lar, Albaraka Worldcard’lar, Anadolubank Worldcard’lar ve Business kartlar dahil değildir ve Opet Chippin kampanya şartlarından faydalanamazlar. Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler dahil değildir.

Kampanya aktif pos kurulumu olan bayilerde geçerlidir. LPG alımlarında geçerli değildir.

Chippin ve Opet kampanyayı değiştirme, durdurma ve sona erdirme hakkını saklı tutar.''