GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Gram altın son dönemlerde en çok araştırılan ve ilgi gören altın türleri arasında yer alıyor. Özellikle çeyrek altın fiyatlarının artmasından sonra vatandaşların ilgisi gram altına kaydı. Gram altın düğünlerde hediye olarak takılan altınlar arasında yer alıyor. Gram altın bu sabah saatlerinde 221,74 TL'den alınırken 221,82 TL'den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın şüphesiz ülkemizdeki vatandaşların en çok talep ettiği en çok satın aldığı altın türleri arasında ilk sıradadır. Bunun nedeni ise birikimin çeyrek altınla yapılması durumudur. Aynı şekilde düğün ve nişan gibi törenlerde de en çok çeyrek altın hediye edilir, bu kültürün bir sonucu olmuştur. Çeyrek altın 29 Ekim Pazartesi sabahı 355,01 TL'den alınırken 363,29 TL'den satılmaktadır.

YARIM ALTIN NE KADAR OLDU?

Yarım altın da vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen araştırılan altın türleri arasındadır. Daha çok düğünlerde gelin ve damadın aile fertleri, arkadaşları tarafından hediye edilen yarım altın bu sabah 707,81 TL'den alınırken 726,58 TL'den satılıyor.

TAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Tam altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Birikim hedefiyle tercih edilen tam altın düğünlerde de tercih edilir. Tam altın bu sabah 1.420,06 TL'den alınırken 1.448,71 TL'den satılmaktadır.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR OLDU?

Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında ciddi benzerlikler söz konusudur fakat Cumhuriyet altını hem daha ağır hem daha pahalı olduğu için daha uzun vadeli tercih edilir ve kolay kolay bozdurulmaz. Cumhuriyet altını bu sabah saatlerinde 1.466,00 TL'den alınırken  1.485,00 TL'den satılmaktadır.