Polisler Öğrencilerle Kitap Dizdi
Emniyet Müdürü tarafından köy okulunun kütüphanesine gönderilen 500 kitap polisler tarafından teslim edildi. Polisler kitapları öğrencilerle birlikte kütüphaneye dizdi. Sadece kitap dizmek ile kalmayan polisler çocuklar ile birlikte kitap da okudu.

Adana Karaisalı ilçesine bağlı bulunan Beydemir köyünde bulunan Beydemir İlk ve Ortaokulu 1940 yılından bu yana faaliyette bulunuyor. Okulda öğretmenlik yapan çalışanlar okula bir kütüphane yapmaya karar verdi. Köy okulu şehir merkezine 50 km uzaklıkta yer alıyor. Bölgede yer alan 9 ayrı köyden gelen öğrenciler okulda okuyor. Bölge köylerden gelen öğrencilerin 91 tanesi kız çocuğu iken 191 öğrenci ise erkek. Taşımalı olarak eğitim gören öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alması için okulda kütüphane açmaya karar verdiler.

Köy Halkı Seferber Oldu


Okulda kütüphane açmaya karar verilmesinin ardından köy halkı seferber oldu. Okulda depo olarak kullanılan sınıf temizlenerek kütüphaneye dönüştürüldü. Okulda bilişim teknolojileri öğretmeni olan Asil Mermer ise kütüphanede ihtiyaç duyulan kitap için Adana İl Emniyet Müdürüne mektup yazdı. Adana Emniyet müdürü Zafer Aktaş ise mektuba en güzel şekilde cevap verdi.