Alçak gönüllü, şefkatli, sempatik, hassas Balık Burcu her şeye kolayca adapte olabilir. Etkili, anlayışlı, nazik Balık Burcu sezgilidir, renkli hayalleri ve derin duyguları vardır. Sevgiye düşkün, merhametli Balık Burcu güzel sanatlarda başarılıdır. Balık Burcu ayrıca iyi niyetli ve yardımseverdir. Belirsizlik, ihmalcilik, gizlilik, kolay dağılmak, zayıf arzular, kararsızlık Balık Burcu'nun olumsuz özellikleridir. Balık Burcu mücadeleci değildir, karamsar, çekingen ve alıngandır.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

7 Ocak 2021 tarihinde Mars Boğa burcuna geçiş yapacak iletişime dayalı konularınızı geliştirmeye çalışacaksınız. İş hayatınızda müşterileriniz varsa onlarla iletişiminiz artabilir.

8 Ocak 2021 tarihinde Merkür Kova burcuna geçiş yapacak ve yakın çevrenizdeki insanlarla yanlış anlaşılmalardan kaynaklı sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendi iç sesinize güvenmeli ve ona göre hareket etmelisiniz. Çevrenizde sizi yanıltmak isteyen kişiler ile karşınıza çıkabilir. Bu yüzden yaşanmışlıklarınızı düşünerek hareket edin.

13 Ocak 2021 saat 07:59 Oğlak burcunda Yeniay gerçekleşecek, ileriye dönük hedeflediğin ne varsa bunların üzerine düşüneceksiniz ve yapmak istediğiniz durumların üzerinde duracaksınız. Size iyi gelmeyen ve sürekli aşağı çeken bir arkadaşlığı bitirmek isteyebilirsiniz.

28 Ocak saat 22.15 Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek, işyerinde sizden kaynaklı olmayan nedenlerden dolayı tartışma ortaya çıkabilir. Fakat bu durum sizi olumsuz etkileyeceği için işinizi sonlandırmak isteyebilirsiniz.

30 Ocak 2021 tarihinde Merkür Kova burcunda retro hareketine başlayacak ve aşk hayatınız bu durumdan olumsuz etkilenecek. Partnerinizin geçmişte size yapmış olduğu hatalar gözünüzün önüne tekrar gelebilir. Bu yüzden onu affetmekte zorluk yaşayabilirsiniz.

8 Ocak 2021 tarihinde Venüs Oğlak burcuna geçiş yapacak ilişkisi olmayan Oğlak burçları katılacak olduğunuz bir ortamda hoşlandığınız kişi karşınıza çıkacak yeni bir ilişkiye başlayacaksınız. Sadece yakın arkadaş olduğunuz bir kişiyle de flört etmeye başlayabilirsiniz.

11 Ocak 2021 yılında Mars ve Satürn kare açı içerisinde olacak. Çevrenizdeki insanlarla iletişiminize dikkat etmek zorundasınız aksi takdirde anlaşmazlıklar yüzünden aranızda büyük soğukluk girebilir.

19 Ocak 2021 tarihinde Mars ve Uranüs gezegeni birleşiyor, kardeşleriniz varsa onlarla daha çok ilgileneceksiniz aranızın bozuk olduğunu düşündüğünüz bir arkadaşınız varsa da aranızı düzeltmek için yeni bir çözüm yolu arayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden kendinizi biraz soyutlamak isteyerek yalnız kalmak isteyebilirsiniz..

14 Ocak 2021 tarihinde Uranüs’ün ters açıları düzeliyor, bu sayede işinizi daha çok odaklanacaksınız. Patronlarınızla çalışıyorsanız onlar sizin bu ay başarınızı görecek ve kariyerinizde yükselmeniz için size güzel bir teklif sunacaklar. İşyerinizde arkanızdan konuşan birkaç kişinin farkına varacaksınız. Onların seviyesine inmeden hak ettikleri davranışı sergileyeceksiniz.