29 Mayıs İstanbul’un fethinin yıl dönümü büyük çoşkuyla kutlanacak. Fetih kutlamaları programı belli oldu. Kutlamalara katılmak isteyen binlerce kişi İstanbul’un fethi etkinliklerini araştırıyor. Peki, İstanbul’un fethi kutlama programı belli oldu mu? Fetih kutlamaları nerede? İstanbul’un fethi etkinlikleri nerede, ne zaman yapılacak? İşte etkinlik programı…

İstanbul’un fethinin 569. Yıl dönümünü kutluyoruz. Fetih coşkusu bu yılda bir dizi etkinlikle kutlanacak. Bu yıl ki etkinlik programı ilklere sahne olacak. Fetih coşkusuna katılmak isteyen binlerce kişi kutlamaların yapılacağı adresi merak ediyor. Peki, İstanbul’un fethi kutlama programı belli oldu mu? Fetih kutlamaları nerede? İstanbul’un fethi etkinlikleri nerede, ne zaman yapılacak? İşte detaylar…

İSTANBUL'UN FETHİ NEREDE KUTLANACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada 29 Mayıs İstanbul'un Fethi kutlamalarının; Atatürk Havalimanı'nda yapılacağını duyurdu.

İSTANBUL’UN FETHİ KUTLAMA PROGRAMI

Atatürk Havalimanı'nda pazar günü İstanbul'un fethinin 569. yıl dönümü kutlanacak. Programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Millet Bahçesi'nin temelinin atılacak. Programda ayrıca, Millet Bahçesi'ni ilk fidanları dikilecek.

Etkinlikler kapsamında mehter takımı ve Yeniçeriler olacak. Türk Yıldızları gösteri uçuşu gerçekleştirecek. Programda ayrıca, Esat Kabaklı ve Yücel Arzen konseri de yer alıyor.

Ayrıca, etkinlikte Emine Erdoğan'ın yapmış olduğu projeler tanıtılacak. Türkiye'nin 2053 yılına, iklim değişikliğine, sıfır emisyon hedeflerine ilişkin tüm dünyaya çevre ve doğa sevgisi mesajları verilecek.