Merak edenler için 250 nolu Sabiha Gökçen Hattı'nın durakları :

Otogar-otogar ışıklar- Yahya Kaptan Kandıra Yolu-Kandıra Sapağı-Trafik Şube D100- Halkevi D100-Orduevi-Kuruçeşme Işıklar-Çenesuyu D100-Derince Geçit-Derince 44Evler Sopalı Sapağı-95 Evler- Körfez Belediyesi-Hereke D100-Dilovası Merkez D100-Gebze Anibal-Gebze Eskihisar-Gebze Topçular Işıklar-Gebze Feniş-Gebze Yenimahalle- Sabiha Gökçen

21 Kasım'da ilk seferini yapacak olan 250 No'lu Otogar-Sabiha Gökçen Hattı 24 saat hizmet verecek.

Ulaşım Park Genel Müdürü Yasin Özlü basına yaptığı açıklamada; Kocaelililerin 250 No'lu hat ile aktarma yapmadan, ekonomik ve hızlı bir şekilde Sabiha Gökçen havaalanına ulaşabileceklerini ifade etti.

Otogar kalkışından sonra E-5 karayolunu takiben Çayırova Köprülü Kavşağından dönüş yaparak Şekerpınar Otoban gişelerinden otobana girerek Sabiha Gökçen Havalimanına ulaşacak.

Karamürsel'den Sabiha Gökçen'e gitmek isteyenler aktarmalı olarak hattı kullanabilecek. 120 dakika içinde sadece sefer fark ücretini ödenecek.

 Güzergahda bulunmayan ilçelerimizden Sabiha Gökçen'e gitmek isteyenler aktarmalı olarak hattı kullanabilecek. 120 dakika içinde sadece sefer fark ücretini ödenecek.
 
Ajans Kamu / www.ajanskamu.net