Bize İletilen Mesaj :

Bizler MEB’e bağlı devlet okullarında görev yapmakta bulunan 30 bin özelgüvenlik görevlisiyiz. Sizlerinde bildiğiniz gibi okulda çalışan güvenlikler 24 ay çalışma sınırı getirilen süreli işçilerdir. Çalışma süremizin kısıtlı olması biz güvenlik görevlileri için sıkıntı oluşturmaktadır.
Çalışmakta olduğumuz okullardaki nerdeyse tüm öğrencileri, öğretmen ve velileri yakından tanıyor, okula nereden bir tehlike gelir, çevrede kuruma ve öğrenciye zarar verebilecek hangi tür etkenler var çok iyi biliyoruz. Ancak Haziran ayı yaklaştıkça strese giriyor işsiz kalacağımızı düşünerek üzülüyoruz.
Değerli devletimden ricam biz okul güvenliklerine koyulan 24 ay çalışabilir şartı “Süresiz olarak çalışabilir” olarak değiştirilsin.
Cumhurbaşkanımızın yayınladığı kararnamede geçtiği gibi sözleşmeli personel olarak çalışmak istiyoruz. Şuan çalıştığımız şartlarda devam etmek üzere İşimizde süreklilik verilmesini, devletimize süre bitiyor korkusu olmadan hizmet vermek istiyoruz. Gerekirse yaz tatilinde yine izine çıkalım. Ama bilelim ki okullar açıldığında biz yine aynı kurumda çalışacağız. Sürekli çalışan olmak yüce devletimizden tek isteğimiz.

Sizde Bize Watsapp Üzerinden Yayınlamamızı İstediğiniz Haber Niteliği Taşıyan Video,Metin,Fotoğraflarınızı Göderebilirsiniz

Telefon Numaramız: 0552 750 8082