Gazeteci Cüneyt Özdemir’in Youtube kanalına konuk olan televizyoncu Acun Ilıcalı, sosyal medya üzerinden gelen “Hayattaki en büyük pişmanlığı ya da keşkesi neymiş?” sorusuna yanıt verdi. Ilıcalı, en büyük pişmanlığını şu sözlerle anlattı:

Ünlü televizyoncu bir süre duraksadıktan sonra bu soruya şu cevabı vererek bu sefer izleyenleri duygulandırdı: “Hayatımdaki en büyük pişmanlığım, ailem Bodrum’a giderken trafik kazası geçirdi. O gün arabayı ben kullanmak isterdim. İki araba gidiyorduk, babam kendi arabasıyla yola çıktı. Normalde arabayı hep ben kullanırdım, onları önden yollamak en büyük pişmanlığımdır. Keşke, o arabayı ben kullansaydım.”

Cüneyt Özdemir de bu sözlerin ardından “Bir kez daha başın sağ olsun” dedi.

Ilıcalı, kulüp satın alacağı iddialarına ilişkin de  “Ben evet kulüple ilgileniyorum. Türkiye’ye yakında geleceğim bu amaçla da. Amacım genç yetenekleri Türk futboluna kazandırmak. O yüzden bu konuda açıkçası hevesim var, böyle bir düşüncem var, olabilir, olmaya yakın diyeyim” dedi.

Türkiye’de spor medyasında, Avrupa’da bir kulüp sahibi olmayı almayı hedefleyen Acun Ilıcalı’nın, eski Galatasaray yöneticilerinden Işıtan Gün’ün sahibi olduğu Fortuna Sittard’ı satın aldığı iddia edilmişti.

Işıtan Gün, kulübün TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı’ya satılması konusunda henüz nihai bir anlaşma yapılmadığını açıklamıştı.