İPHONE marka akıllı telefonlar, gençlerin gözdesi ama alabilmek nerdeyse imkânsız oldu. İPHONE akıllı telefon almak isteyen gençlerin yüzünü güldürecek haber Akbank’tan geldi. İşte detaylar…

Çağımızın en önemli ürünleri akıllı telefonlar oldu, nereye gitsek bizimle beraber gelen akıllı telefonları her gün sürümleri yenileniyor, üst modelleri çıkıyor. Çıkan her modelin fiyatı da yükseliyor. İPHONE akıllı cep telefonlarına sahip olmak isteyen gençler için sevindiren haber Akbank’tan geldi. Detaylar haberimizde…

bankaTELEFONUNDA AKBANK MOBİL’İ OLAN HEMEN BUNU YAPSIN: AKBANK İPHONE 14 HEDİYE EDECEK!

Akbank, sevindirici haberi internet sitesinden yaptığı açıklamada müşterilerine duyurdu. Cep telefonunda Akbank Mobil olan vatandaşlara hediye duyurusu yapıldı. Açıklamaya göre kampanya 11 Haziran'a kadar geçerliydi.

Akbank, internet sitesinden çekilişle ilgili açıklama yaptı. Bununla birlikte müşteriler 10 adet iPhone 14s, 10 adet PlayStation 5s, 15 adet 20.000 TL değerinde Holidaysepeti hediye çeki ve 10.000 TL değerinde 15 adet Boyner hediye çeki kazanacak. Bunun için müşteri Akbank Mobil'e giriş yaparak "2. Kampanya menüsünden 1 yıl boyunca mobilden Akbank'a üye olabilirsiniz.

KAMPANYA KOŞULLARI
Promosyon 11 Mayıs - 11 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerlidir.

promosyon bitimi sonunda 50 talihli Akbanklıya 20.000 TL değerinde 10 adet iPhone 14, 10 adet PlayStation 5, 15 adet Bayram Sepeti Hediye Çeki ve 10.000 TL değerinde 15 adet Boyner Hediye Çeki hediye edilecektir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Şimşek arasında tartışma yaşandı” iddiası yalanlandı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Şimşek arasında tartışma yaşandı” iddiası yalanlandı


Bu promosyon sadece 11.05.2023 tarihinden önce Akbank Mobil müşterisi olan müşteriler için geçerlidir.

Kampanyaya katılım maksimum 40 müşteri ile sınırlıdır.

İlk 5 çekiliş:Akbank Mobil Kampanyalar bölümünde yer alan kampanyalara katılan müşterilere verilmektedir. Bu koşulu karşılamazsanız, kalan haklardan yararlanamazsınız.

İlk 5 demeden sonra çekiliş hakkı için, kampanya süresince Akbank Mobil'e üye olursanız 1 çekiliş hakkı (10'a kadar), kampanya süresi zarfında yeni otomatik faturalandırma hizmetleri için 15 çekiliş hakkı, Ayrıca 1 piyango hakkı alabilir (10'a kadar). İşlem sırasında banka hesabınıza para yatırılacaktır. En fazla 40 çekiliş kazanabilirsiniz. Promosyon süresi içinde otomatik fatura ödeme talimatınız iptal edilirse aboneliğiniz sona erer.

Akbank mobil bankacılık uygulamasının "Kampanyalar" menüsünde yer alan ilgili kampanya detayları sayfasında yer alan "Katıl" butonuna tıklamayan müşterilerimiz çekilişe hak kazanamayacaktır.

Akbank Mobil üzerinden yapılan tüm promosyon girişlerinde, promosyona katılan müşterilerin cep telefonu numarası ile ad-soyad bilgilerinin banka tarafından eksik olması durumunda çekilişe hak kazanamayacaktır. Akbank T.A.Ş kredi kartları, bireysel krediler veya kredili mevduat hesapları ile ilgili ödeme veya işlem yapmakla suçlanan kişiler, bu promosyondan dışlanacak ve katılmaları ve kazanmaları halinde ikramiye verilmeyecektir. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin banka kredi kartı veya Akbank kartı olması gerekmektedir.


Kampanyadan sadece SMS, e-posta, Akbank cep telefonu veya çağrı merkezi aracılığıyla bildirimde bulunan Akbank müşterileri faydalanabilir.

Katılımcı ödül kazanırsa, adres bilgileri bilinmiyorsa veya eksikse bir gazete ilanı yeterli olacaktır.

Bir kişi birden fazla bonus kazanamaz. 18 yaşından küçüklerin kampanyaya katılması yasaktır. Katılarak ödül kazanmanız size ödül kazanma hakkı vermez.

Bonusa hak kazanan mal ve/veya hizmetlerin fiyatına dahil olan her türlü vergi ve vergiye tabi olmayan yükümlülükler (örn. KDV + KDV) kazananın sorumluluğundadır. Akbank A.Ş kampanyaya katılım koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bu kampanya Akbank T.A.Ş sponsorluğunda Milli Piyango İdaresi Başkanlığı tarafından 9 Mayıs 2023 tarih ve E-24951361-255.01.02-37148 numaralı lisans ile düzenlenmiştir.