Ramazan Bayramınız mübarek olsun! Yarın tüm İslam alemi Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşayacak. Tüm dünyada etkisini sürdüren pandemi nedeniyle bu bayramda da sevdiklerimizle yan yana olamayacağız. Sevdiklerinden uzakta geçirecekleri bayram günlerinde onlara en güzel mesajlar ile içinden geçenleri SMS veya Whatsapp üzerinden ulaştırmak isteyen vatandaşlar en yeni en farklı bayram mesajları araştırmasını sürdürüyor. İşte Ramazan Bayramı mesajları için en farklı seçenekler...
Mübarek Ramazan ayının ardından bayramın ilk günü 13 Mayıs Perşembe günü idrak edilecek. Milyonlarca müslüman Ramazan ayının ardından bayrama kavuşmanın sevinci ve çoşkusunu yaşayacak. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da büyükler aranacak gönülleri hoş edilecek. Pandemi nedeniyle belki sevdiklerimizden uzakta geçireceğimiz bir bayram daha yaşayacağız ama gönüllerdeki birlikteliğimizi de en güzel bayram mesajları ile ifade etmeye devam edeceğiz. İşte 2021 Ramazan Bayramı mesajları için kısa, uzun, resimli mesaj seçenekleri...

2021 RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI 
Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, Kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, bayramınız kutlu olsun.

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.


Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda... Ramazan Bayramın mübarek olsun!

Mübarek bir ayın ardından bayramı hediye eden ve bizleri bayrama ulaştıran Cenab-ı Allah'a sonsuz hamd olsun..Rahmet ayından temizlenmiş olarak çıkmayı ve bundan sonraki hayatımızı günahtan arınmış olarak yaşamayı Yüce Mevla nasip eylesin..Bayramınız mübarek olsun.

Şeker tadında bir Ramazan Bayramı diler her şeyin kalbiniz kadar güzel olmasını temenni ederiz iyi bayramlar…
Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Ramazan Bayramın kutlu olsun…

Adaletin terazisi, Varlığın Yaratıcısı, merhametin tek göstergesi Olan Yüce Yaratan ALLAH Hayırlı Dualarda Bulunan Muminlerinin Dualarını Kabul Eder, Bu hayırlı bayramda Dualarımız Yüce ALLAH a Mübarek Ramazan Bayramınız Hayırlara Vesile Olur inşallah.

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.
Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.

Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!

Gönüller bir olsun bu mübarek ayda düşüncelerimiz hem fikir olsun Allah ın yolunda, hayırlara vesile olsun bu mutlu gün tüm müslümanlara razaman bayramınız mübarek olsun canım dostlarıma.
Bayramlar o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler; tasa iken sevinç olur, hüzün iken beklenen bir neşeye dönüşür. Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar..

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.
Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Ramazan Bayramının, yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle…

Maneviyatımızın yoğunlaştığı, iftar ve sahur bereketinin milli birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma duygularının gönüllerimizde yer ettiği; semaya açılan dua elleri, kılınan teravih namazları, okunan hatim-i şerifler ile bereketli geçirdiğimiz ramazan ayının sevinci olan Ramazan Bayramı’nızın hayırlara vesile olmasını dilerim. 


RESİMLİ BAYRAM MESAJLARI 

Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı artıran, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren Ramazan Bayramı hayırlara vesile olsun.

Rahmet deryasında gönüllerin sevgiye ve dostluğa dönüştüğü Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun.

Milli ve manevi değerlerin coşkuyla yaşandığı, toplumsal bağların güçlendiği, huzur, barış, sevgi ve kardeşlik atmosferinin pekiştiği müstesna günlerden olan Ramazan Bayramı'nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mübarek Ramazan ayına veda ederken birlik ve beraberlik duygularımızın perçinlemesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun.