Crysis serisinin geliştiricisi Crytek, Twitter'dan gizemli bir fragman yayınladı. Yayınlanan fragman Crysis 4 geliyor, diye algılandı. "Yolculuğa katıl. Kahraman ol." ifadesinin geçtiği bu fragman üstü kapalı bir duyuru niteliği taşırken, beklenen açıklama Crytek'ten geldi. Peki, Crysis 4 ne zaman çıkacak? Cysis 4 neden çıkmıyor?

Crysis 4 ne zaman çıkacak? Crytek tarafından geliştirilecek yeni bir Crysis merakla bekleniyordu. Crytek'ten gelen bir paylaşım merakı iyice arttırdı. Peki, Cysis 4 gelecek mi, neden çıkmıyor?

Crysis 4 gelecek mi?

Crytek, Twitter üzerinden sinematik bir fragman yayınladı. Fragman, yüksek olasılıkla Crysis 4'ün geleceğini gösteriyor. Ancak fragman boyunca oyuna dair herhangi bir oynanış anı gösterilmiyor, çıkış tarihi konusunda da bir bilgi verilmiyor.

It's time to join the journey and be the hero.

A Crytek Announcement. pic.twitter.com/Ohbux0w0s5

— Crytek (@Crytek) January 26, 2022
Sadece bir Güneş'ten çökmekte olan bir binaya kadar bir dizi görüntü, büyük bir 4 rakamı ve "Yolculuğa katıl. Kahraman ol." ("Join the journey. become the hero.") ifadesi gösteriliyor.

Crytek CEO'su Avni Yerli, Crysis 4'ü resmen duyurdu. Öte yandan Crytek'in Twitter hesabından bir tweet daha paylaşılarak, "Crysis serisinin 4. oyunu üzerinde çalıştığımızı duyurmaktan heyecan duyuyoruz." denildi. Böylece Crysis 4'ün geleceği resmileşti.

Cysis 4 ne zaman çıkacak?

Steam'den yapılan bir duyuruda da Crytek, "Yıllardır Crysis serisinin dördüncüsünü soruyordunuz ve biz de daha fazla gizli tutmak istemedik. Yolculuğumuzda bize katılın ve kaderinizde olan kahraman olun." ifadelerine yer verdi. Crysis 4'ün şu anda geliştirmenin ilk aşamalarında olduğu belirtilirken çıkışı için biraz zaman alacağı açıklandı. Crysis 4'ün çıkış tarihi olarak ise henüz bir bilgi verilmezken öngörülen tahminler arasında 2023, en geç ise 2024 yılı olarak bildiriliyor. 

It's time to join the journey and be the hero.

A Crytek Announcement. pic.twitter.com/Ohbux0w0s5

— Crytek (@Crytek) January 26, 2022