Show TV ekranlarında pazartesi akşamları buluşan Çukur dizisi sevenlerini üzdü. 4. sezonla birlikte hareketli bir bölümün yayınlanması, geçtiğimiz sezon dizinin erken sezon finali yapması sebebiyle hayranlar diziye yoğun bir ilgi gösterdi. Heyecanlı anlar durağa tırmandı. İzleyiciyi ekranlara kitleyen dizi tekrardan hızlı bir yükseliş sağladı. Dizinin 4. sezon ilk bölümünde gergin anlar ve macera ile aksiyon dolu sahneler yer aldı. İşte Çukur ile ilgili son dakika haber ve söylemler…

Dizinin ilk bölümünün sonlarına doğru Cumali Yamaç'ın babalarının vurduğunu öğrenince kahvehaneyi kırıp döktü. Son bölümde Yamaç’ı kurşun yağmuruna tuttu. Yayınlanan fragmanda Yamaç'ın ölmediğini söylerken diğer taraftan da annesine senin oğlun babamı öldürdü şekilde çıkıştı ve artık Yamaç'ın çukurda yeri olmayacağını söyledi. Show TV resmi hesaplarında yapılan açıklama Çukur dizisinin yayın hayatına sorunsuz bir şekilde devam edeceğini belirtiyor.

14 Eylül 2020 tarihinde Çukur 4. sezon ikinci bölümü ile yayınlanacak şeklinde açıklama geldi. Çukur dizisine dair atılan iddiaların hepsi soğuk duş etkisi oluşturdu.

Dizi kadrosunda Usta oyuncuların da yeni sezonda katıldığı Çukur 4. sezonda da heyecanlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam edecek. Peki, Çukur ile ilgili ortaya atılan iddialar doğru mu?

Çukur Yayından Kalkıyor Mu?
Çukur ekranlara daha 3 gün önce merhaba dedi ve 4. sezonuyla heyecanlı bir şekilde yayınlanmaya başladı. Ancak Çukur'un 4. sezonda ilk bölümünün RTÜK tarafından 90.000 şikayet alması nedeniyle kaldırılması iddiaları ortaya atıldı. Bu iddialarla birlikte dizinin yayından kaldırılıp kaldırılmayacağı merak konusu haline geldi. Basın bu noktada gerçeği çarpıtarak haber yaptı.

Dizinin yönetmeninden ve Show TV kanalından konuya ilişkin açıklama geldi. Asılsız haberlere itibar edilmemesi gerektiğini söyleyen kanal yetkilileri Çukur'un yeni sezon 2. bölümü ile yeniden Pazartesi günü ekranlarda olacağını söyledi.

Kaynak: Çukur Dizisi Yayından Kaldırılıyor? Sevenlere Kötü Haber 90 bin Şikayet Geldi! Show TV'den Açıklama Geldi…