Şarkıcı Demet Akalın FETÖ üyeliğinden tutuklu bulunan kadınlara sahip çıktı. Twitter hesabından, Ceyda Nur Eroğlu, Aslı Ünlü, Hilal Sakman, Münire Akyol, Esra Yeşil ve  Şerife Sulukan için atılan twiti alıntılayan Demek Akalın, "Ülkenin önde gelen avukatlarını arıyorum ve işin takipçisiyim! Sarma yapmaktan hapis mi" diye yazdı. 
Demek Akalın bir başka twitinde de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı etkiketleyerek, "Ne gerekiyosa yapmalıyız. Hiçbiri katil değil" dedi.

İşte o twitler:

6 KADINDAN 5'İNDE BYLOCK VAR
Demet Akalın'ın destek verdiği FETÖ'cü kadınların ortak özellikleri Edirne'den yurtdışına kaçmaya çalışırken yakalanmış olmaları.  Tutuklu altı kadında örgüt içinde aktif olarak çalışıyordu. Ayrıca bu kadınların  beşinde, yapılan incelemeler sonucu ByLock olduğu tespit edildi. Telefonunda ByLock olmayan tek kişi Hilal Sakman'dı. Hilal Sakman da örgüt içinde özellikle 15 Temmuz'dan sonra aktif bir biçimde çalıştı ve kaçak FETÖ'cüleri evinde sakladı. 
Tutuklu bu altı kadından birisi olan Esra Yeşil örgüt hiyarerşisinde önemli bir görev olan Bölge Talebe Mesullerinin Sorumlusu olarak çalışıyordu. 
 

FETÖ'CÜLERDEN TEŞEKKÜR 
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ünlüler için düzenlediği bütün davetlere katılan Demet Akalın'ın FETÖ tutuklulara destek veren böyle bir paylaşım yapması dikkat çekti.  Yaptığı paylaşımların ardından FETÖ'cü hesaplar Demet Akalın'a teşekkür etti. 
Demet Akalın'a teşekkür eden bazı FETÖ'cü Twitter hesapları:

Odatv.com