Kripto paralar son günlerde Türkiye'de maalesef ki pek iyi anılmıyor. Thodex ve VeBitcoin'in iflas etmesi ve binlerce kişinin parasının yalan olması bu paralara karşı olan bakış açısını değiştirdi. Ancak bir gerçek var ki dünya çapında bu borsa yükselmeye devam ediyor. Kripto borsasının belirleyici isimlerinden olan Elon Musk yine Dogecoin ile ilgili Tweet attı.

Tesla ve SpaceX'in kurucusu olan Elon Musk, resmi Twitter hesabından; "The Dogefather SNL May 8" tweetini paylaştı. Bu paylaşımda 8 Mayıs tarihine dikkat çeken Elon Musk, yine bir şeylerin olacağının sinyallerini veriyor olabilir. Elon Musk'ın kripto paralar ile ilgili attığı tweetlerden sonra genellikle o para birimi yükselişe geçiyor. Bu sefer de aynı şeyin olması ve Dogecoin'in artması bekleniyor

An itibariyle 0,317204 dolardan işlem gören Dogecoin, bugün yüzde 16'lık bir artış yaşadı. Elon Musk'ın tweet'inden sonra yaşanan bu hareketlenmenin 8 Mayıs'a kadar süreceği söyleniyor.

Kripto paralara yatırım yapmadan önce borç veya kaybettiğinizde sizi sarsacak bir parayla giriş yapmamanız öneriliyor. Bu yüzden o tweet atmış bu böyle demiş diyerek borsaya giriş yapmak her zaman risk taşıyor. Bu kişi Elon Musk bile olsa ne olacağını kestirmek güç.