On bir ayın sultanı Ramazan ayı bugün sona eriyor. Yakınlarına en güzel ve resimli Ramazan mesajları göndermek isteyen milyonlarca vatandaş, Elveda Ya Şehr-i Ramazan mesajlarını araştırıyor.

"Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan" diye sevinçle karşılanan on bir ayın sultanı Ramazan ayı, oruç başta olmak üzere çeşitli ibadetlerle geçirildi. Şimdi de "Elveda Ya Şehr-i Ramazan" diyerek hüzünle uğurlanacak.

Müslümanlar bin aydan daha çok hayırlara vesile olan Ramazan ayına veda ederken yakın çevresine en güzel, resimli, kısa ve uzun Elveda Ramazan ayı mesajları göndermek istiyor.

Oruç ibadetinin yerine getirildiği mübarek ayın sonunda bizleri Ramazan Bayramı karşılayacak. Tüm İslam dünyası Ramazan ayını huzurla sona erdirirken, sevdiklerinden uzakta olanlar, bu önemli ayı gönderecekleri özel mesajlarla uğurlayacak.

Rahmet ve bereket anlamına gelen içinde sayısız hikmet bulunduran Ramazan ayı için veda mesajları ile sevdiklerinizin yanında olabilirsiniz. İşte 2021 En güzel, kısa, uzun ve resimli Ramazan ayına veda mesajları ile sözleri...

EN GÜZEL, KISA VE UZUN ELVEDA RAMAZAN MESAJLARI 2021

Ey Mübarek Kur'an ayı Saimlere gufrab ayı Müminlere ihsan ayı şehri mübarek elveda!

Elveda ey şehr-i Ramazan derken; misafiri hoşnut göndermenin yollarına bakalım.

Hakkıyla kadrin bilmedik, pek çok kusurlar eyledik, nâdim olup tövbe ettik, şehri mübarek elveda!

Bir bahar müjdesi gibiydi gelişin. Rahmetinle kandık, şifa bulduk. Şimdi gidiyorsun ey Şehr-i Ramazan elveda.