ATV'nin en eski ve en çok izlenen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Sezon Finali 28 Nisan Salı Günü Final Yaptı. Dizinin fanatikleri internette en çok Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Sezon Finali 28 Nisan Salı Günü Final Yaptı dizi devam edecek mi ? Edho devam edecek mi? Eşkiya sezon finalinde ne oldu soruları oldu. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Sezon Finali 28 Nisan Salı Günü yayınlanan son bölümüyle ilgili sizin için derlediğimiz haber

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Sezon Finali Kimler Öldü?

Eşkiya 164. bölümünde Hızır masadan kalkmıştı. Hızır'ın masa dışo bırakılmasının ardından birçok dizi takipçisi ve internetteki yorumlar Hızır'ın diziden ayrılacağı yorumlarını yapmıştı.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmazın bugün yayaınlanan  Sezon Finalinde Hızır'ın masadan ayrılmasının tamamen bir oyun olduğu ve Masanın içindeki haini çözmeye yönelik bir adım olduğu ortaya çıktı.

Elkiya Dünyaya Hükümdar olmaz 28 Nisan tarihinde müthiş bir sezon finali yaptı. 

korona virüs nedneiyle çekimlerine ara veirlen dizinin salgından sonra yeni dönemde yeni bölümleri ile ATV  ekranalrında yayaınlanmaya devam edecek. 

EDHO Kasaplar Sahnesi ile  Kaşıkçı Cinayetine Gönderme mi yapıldı mı?

Bugün Yayınlanan EDHO sezon finalinde son sahnesinde Suudi Arabistan vatandaşı Cemal KAŞIKÇI'nın Sususid arabistandna getirilen kasaplar marifetiyle vahşice bedeninin parçalara ayrılarak öldürülmesi olayına benzer bir sahne ile bitirildi. 

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Devam Edecek mi?

Hızır kendi öldürmeye gelen kasaplara kurduğu ayı kapanı tuzağıyla Kasapları ele geçirdi. Fİnal Sahnesinde Kasağpları motorlu testere ile keserek öldürdü.