Ev almak isteyen vatandaşların hayalleri gerçek oluyor.  Vatandaşlarımız tarafından en büyük hayal olan ev almak için vatandaşlarımız bekliyorlar. TOKİ konutları yıllardır ev almak isteyen vatandaşların hayallerini gerçekleştiriyor. Korona virüs sürecinde de vatandaşlarımız için TOKİ konutları ev sahibi yapmaya devam ediyor. Vatandaşlarımız TOKİ konutlarına nasıl başvuru yapabilirim? TOKİ konutlarına kimler başvuru yapabilir? Gibi pek soruyu merak ediyorlar. Vatandaşlarımız tarafından TOKİ konutlarına başvuru yapmak isteyen vatandaşlarımız için ayrıntıları haber kaynağımızda paylaştık.

Vatandaşlarımız korona virüs döneminde özellikle ev almak konusunda daha hassas davranmaktadırlar. Vatandaşlarımız bu dönemde özellikle birikim yapmak ve yaptıkları birikimleri de doğru yere yatırmak istiyorlar. Vatandaşlarımız geleceklerini de garanti altına almak için yaptıkları birikimlerle ev almak istiyorlar. Genel olarak bütün vatandaşlarımız ev almak için fırsatlar değerlendirmek istiyorlar. TOKİ dar gelirli vatandaşlarımız için de bu fırsatları sağlamaya devam ediyor. TOKİ konutlarının güvenilir ve kolay yollarla vatandaşlarımızı ev sahibi yapması dolayısıyla ilgi de yüksektir.

TOKİ ev sahibi yapıyor!


Vatandaşlarımız yaptıkları birikimleri değerlendirmek ve bununla birlikte de geleceklerini de garanti almak için kolay yollarla ev sahibi olmak istiyorlar. Vatandaşlarımız korona virüsün getirdiği olumsuz etkilerden dolayı kendilerini güvende hissetmek için dalgalanan sürekli artan piyasa ile mücadele edebilmek için ev almak istiyor. Vatandaşlarımızın bu taleplerini göz önünde bulunduran TOKİ vatandaşlarımızı ev sahibi yapıyor.

Toki başvuruları başladı mı?

Vatandaşlarımız TOKİ konutlarından yararlanmak istiyorlar. Banka kredilerinin de artmasıyla birlikte vatandaşlarımız ev almak için tek çareyi TOKİ konutlarında buluyorlar. Vatandaşlarımız için de kolay ödeme imkânları sağlayan TOKİ konutları başvuruları başladı. Vatandaşlarımız en yakın TOKİ konutlarını ziyaret ederek. Gerekli belgeleri ve TOKİ şartlarını öğrenerek başvuru yapabilirler. Vatandaşlarımızın TOKİ konutlarından yararlanmak için öncelikli şartı 18 yaşını geçmiş olması ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmasıdır.