Yeni yılda Fiat Egea fiyat kampanyası ile gemileri yaktı. Aracınızı şimdi alın yarısını bir sene sonra ödeyiniz. Ayrıntılar haber detayında...
Sıfır faiz, indirim ve takas desteği gibi farklı kampanyalara alışık olan tüketicilere Fiat’tan duyurulan bir kampanya haberi şaşkına çevirdi!

Fiat Egea Ailesini kapsayan bu kampanyaya göre şimdi satın alınan bir aracın tutarı şimdi ödenirken, kalan tutarı tam 1 sene sonra ödenecek! Kampanyaya ilişkin bilgi almak isteyen tüketiciler web sitesi üzerindeki formu doldurabiliyor ve iletişime geçilen Fiat müşteri temsilcisinden alınan bilgilerle birlikte kampanyadan yararlanmak için başvuruda bulunulabiliyor.

KAMPANYA SIFIR KM 2022 MODEL EGEA’DA GEÇERLİ!

Kampanyaya dahil edilen araç grubu Fiat tarafından tüm Egea’lar olarak açıklanırken, kampanyanın 24 ay üzeri vadelerde geçerli olmadığı ifade ediliyor. 2022 model sıfır km tüm Egea modellerinin dahil edildiği bu kampanyada, Egea’nın binek ve SUV modellerinden herhangi birisi 1 yıl sonra ödemeli olarak satın alınabiliyor.

KAMPANYA STOKLARLA SINIRLANDIRILDI!
Yılın son gününde paylaşılan kampanya haberi ile tüm dikkatler Fiat’a çevrilirken, Egea kampanyası için önemli bir duyuru yapıldı. Kampanyada satış yapılacak Egea adedinin sınırlı olduğu söylendi ve ne kadarlık bir kampanyalı araç satılacağına ilişkin detay verilmedi.

KAMPANYAYA KATILIM İÇİN ZAMAN DARALIYOR!

Survivor 2023 kadrosu ve yayın tarihi açıklandı.

2022 yılının son günleri için hazırlanan kampanya 2023 yılının ilk günlerine kadar devam edecek! Kampanyaya ilişkin faiz oranlarının araç fiyatına göre belirleneceği söylenen bilgilendirmede, kampanyanın 05.01.2023 tarihinde sonlanacağı belirtildi.