Formula 1 canlı yayınının hangi kanalda ve saat kaçta izlenebileceği yarış severler tarafından internette cevap arayan sorular arasında yerini aldı.. 9 yıl sonra İstanbul Park’a dönen Formula 1, koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl televizyondan takip edilecek.. Intercity İstanbul Park'ın ev sahipliğinde 5,3 kilometrelik pistte gerçekleştirilen ve bir saat süren son antrenman turlarında en iyi dereceyi, ilk iki antrenman turunda olduğu gibi Red Bull'dan Max Verstappen yaptı. . Peki, Formula 1 yarışı nasıl izlenir? Formula 1 canlı yayını hangi kanalda saat kaçta? Şifresiz canlı yayın izleme imkanı var mı? İşte Formula 1 yarışı hakkında merak edilen soruların cevapları
Formula 1 (F1) İstanbul GP için artık geri sayım başladı. Birbirinden ünlü pilotların en iyi sıralamayı alabilmek için mücadele edeceği Formula 1 yarışı, pandemi tedbirleri dolayısıyla İstanbulPark'ta biletli olarak takip edilemeyecek. Organizasyonun başından sonuna kadar tüm ayrıntıları canlı yayın ile seyredilebilecek. Peki, Formula 1 ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, yarış saatleri belli olan Formula 1 canlı yayını hakkında merak edilen bazı bilgiler

FORMULA 1 NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Intercity İstanbul Park'ta bugün (15 Kasım) gerçekleştirilecek Formula 1 DHL Türkiye Grand Prix'si, S Sport'tan şifresiz yayınlanacak. Yarış saat 13:10'da başlayacak.

S Sport'tan yapılan açıklamada, yarışseverlerin F1 DHL Türkiye Grand Prix'sini uydu alıcıları üzerinden şifresiz olarak izleyebileceği belirtildi.

Açıklamada, antrenman ve sıralama turlarının yanı sıra organizasyonla ilgili tüm gelişmelerin S Sport'tan yayımlanacağı aktarıldı.