1973 doğumlu Gazeteci Levent Çezik  geçirdiği  Covid-19 rahatsızlığı nedeniyle bir hafta kadar evinde hastalığı atlatmaya çalıştı. Ardından Gaziosmanpaşa Taksim İlk Yardım Hastanesi’ne kaldırıldı. Gazeteci Arkadaşımız Çezik, buradan Liv Hospital Bahçeşehir Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Levent Çezik, bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Çezik’in cenazesi Ayazağa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

LEVENT ÇEZİK KİMDİR?

Otomotiv haberciliğinin duayen isimlerinden Levent Çezik gazetecilik mesleğine 1996 yılında Akşam Gazetesi'nde başladı. Çezik daha sonra Tercüman Gazetesi'nde mesleğe  devam etti ve burada Teknoloji sayfaları ile Ekonomi ve Otomotiv editörlüğü görevini de üstlendi.

Tercüman gazetesinin kapanmasından sonra  iş hayatına atılan Çezik, once Gündem PR, İletişim ve Danışmanlık şirketini kurdu. Ekonomiguncel.com sitesinin ardından Otomobil Haber Dergisi’ni çıkaran Çezik, aynı zamanda www.otomobilgazetesi.com.tr sitesini yayın hayatına aldı. Sektörün önemli isimlerini otomobilhaber.com.tr’de buluşturan Levent Çezik, aynı zamanda Otomotiv  Gazeteciler Derneği üyesiydi. Levent Çezik Evli ve iki çocuk babasıydı.