Sosyal medyada son günlerin gündemine oturan isim KPSS öğretmeni Fidan Atalay oldu. Mini etekli kıyafetiyle ders anlatan Fidan Atalay en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Fidan Atalay kimdir, Fidan Atalay KPSS öğretmeni mi gibi sorular da en çok aratılan sorular oldu.

FİDAN ATALAY KİMDİR?

Sosyal medyada tahta önünde mini etekli kıyafetiyle ders anlatan Fidan Atalay isimli öğretmenin Kamu Personel Seçme Sınavı öğretmeni olduğu ortaya çıktı. Özel bir kurumda eğitim veren Fidan Atalay'ın İngilizce ekonomi üzerine ders verdiği belirtildi.

Sosyal medyada ise yayınlanan görüntüleriyle gündem oldu. KPSS Fidan Atalay olarak google'da aranan öğretmenin kıyafeti sosyal medyayı ikiye böldü. Kimileri öğretmenin kıyafetini abartılı bulurken bazıları ise normal olduğunu savundu.

Çalışma Hayatına Değişiklik Geliyor Çalışma Hayatına Değişiklik Geliyor

FİDAN ATALAY TİKTOK VE INSTAGRAM

Fidan Atalay sosyal medyayı da etkin kullanıyor ve binlerce takipçisi bulunuyor. İnstagramda fidannatalay kullanıcı adıyla 60 bin takipçisi olan Fidan Atalay'ın Tiktok'ta ise atalayfidan kullanıcı adıyla 16 bin takipçisi bulunuyor.

FİDAN ATALAY AÇIKLAMA YAPTI

Görüntüleriyle sosyal medyanın gündemine oturan Fidan öğretmen sosyal medyadan açıklama yaparak duruma tepki gösterdi. Fidan Atalay mesajında şu ifadeleri kullandı;

Kaynak: Kuzeyexpress.com