Kabine Toplantısı ne zaman sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son olarak 6 Eylül'de bir araya gelen Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı bugün var mı, yeni kararlar alınacak mı sorusu merak ediliyor. Son dönemde artan vaka sayıları ile birlikte yeni kısıtlama veya tedbirlerin alınıp alınmayacağı toplantının ardından bellli olacak. Peki Kabine Toplantısı bugün var mı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde bir araya gelen Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı bugün var mı sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son dönemde vaka sayılarında yaşanan artış, aşılamada son durum, yerli aşı TURKOVAC'da son durum gibi günün öne çıkan başlıklarının ele alınması beklenirken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın toplantısından bir sunum yaparak son durumu ele alması bekleniyor.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN BUGÜN VAR MI, SAATİ BELLİ OLDU MU? 

Kabine Toplantısının gün ve saatine dair henüz net bir bilgi yer almazken 15 gün ara ile bir araya gelen Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı son olarak 6 Eylül'de yapıldı. Bugün yapılması beklenen toplantı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti nedeniyle gerçekleştirilemeyecek.