Kabine Toplantısı’nın ne zaman yapılacağı ve toplantıda alınacak kararlar birçok kişi tarafından merak ediliyor. Gündeminde koronavirüs vakalarının olması beklenen Kabine Toplantısı’nın yapılacağı tarih ve saat belli oldu. Binlerce vatandaşın merak ettiği “Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta?” soruları da yanıt buldu. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde yapılacak olan Kabine Toplantısı ne zaman?

Kabine Toplantısı’nın yapılacağı gün ve saat belli oldu. Belirli aralıklarla yapılan Kabine Toplantısı için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çevrildi. Kabine Toplantısı’nın gündeminde koronavirüs, fahiş fiyatlardaki gıda ürünleri gibi konuların konuşulması bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman? Kabine Toplantısı saat kaçta?

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğinde toplanacak olan Kabine Toplantısı, 11 Ekim (Bugün) 2021 Pazartesi günü bir araya gelecek. Toplantının saat 15:30’da başlaması ve Erdoğan’ın 19:00’dan sonra açıklamalarda bulunması bekleniyor.

KABİNE TOPLANTISINDA HANGİ KONULAR KONUŞULACAK?

Bir süredir gıda ürünlerinde görülen fahiş fiyatlara ilişkin hal ve marketlerde denetimler sürüyor. Ticaret Bakanlığı bünyesindeki denetimler ile Rekabet Kurulu'nun incelemelerinden yansıyan verilerin kabine toplantısının gündeminde olması bekleniyor. Gıda enflasyonu ve fahiş fiyatlarla mücadeleye ilişkin atılabilecek adımlar kabine toplantısında ele alınacak.

Koronavirüs salgınında gelinen son durum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kabineye yapacağı sunumda da yer alacak. Bakan Koca, 30 binleri bulan vaka sayıları, hastane doluluk oranları ve aşılamada gelinen son durum hakkında kabineye bilgi verecek. Ayrıca kısa süre içinde acil kullanım onayı alması beklenen yerli aşı Turkovac çalışmaları da toplantının gündeminde yer alacak.