Survivorda kim diskalifiye oldu? Bu haftaya adaya veda eden ünlü isim kim ?

Acun Ilıcalı survivorda elenen o isme çok üzüldü? 

Survivorda bu hafta elenen kim oldu? Survivorda bu hafta adaya kim veda etti?. 

Tv8in izlenme rekorları kıran Survivor 2020 yarışmasında bu hafta eleme konseyinde Adaya Ünlüler takımından Ersin veda etti. 

Ersin her iki takıma da gözyşalarıyla veda etti. 

Survivor Ersin neden diskalifiye oldu, elendi mi? Survivor Ersin kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2020 yarışmacılarından olan Ersin Korkut, son bölüme damga vurdu. Survivor ünlüler takımında mücadele veren ve parkurda gösterdiği mücadeleyle adından söz ettiren Ersin Korkutun Survivor macerası 12 Mayıs akşamı sona erdi. Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada, Ersinin sağlık durumundan söz ederek, adadan ayrılacağını söyledi. Peki, Survivor Ersin kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Ersin neden diskalifiye oldu?

SURVİVOR ERSİN NEDEN DİSKALİFİYE OLDU? 

Konseyde açıklama yapan Acun Ilıcalı Ersinin sağlık durumuyla ilgili " Ersin futbol oyununda sakatlanmıştı. Biz de mr çektirdik ve sonuçları İstanbula gönderdik. Hiç ama hiç beklemediğimiz bir haber geldi. Dr Metin Kuş yaptığı kontroller sonucunda Ersin bundan sonra Survivora devam edemeyecek" dedi. 

Acun Ilıcalı Çekim dışında bir şey konuşcağı diyerek Ersin kORKUT'un köpeğinini öldüğünü Ersin'e yayında söylemeyerek Ersin'in acısını raiting malzemesi yapmayarak büyük takdir topladı.