Türkiye'den kaçan organize suç örgütü lideri Sedat Peker yayımladığı videolarla açıklamalarda bulundu. Peker, bu kez gazeteci Veyis Ateş hakkında ifadeler kullandı. Sosyal medyada Veyis Ateş hakkında paylaşımlar yapılınca vatandaşlar da internet arama motorlarında Veyis Ateş neden gündem oldu? Sedat Peker, Veyis Ateş için ne dedi? sorularının cevaplarını araştırmaya başladılar.

VEYİS ATEŞ NEDEN GÜNDEM OLDU?

Habertürk TV'de görev yapan gazeteci Veyis Ateş, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yayımladığı videoda ondan bahsetmesiyle gündem oldu. Twitter'da Veyis Ateş'le ilgili 5 binden fazla paylaşım yapıldı.

SEDAT PEKER, VEYİS ATEŞ İÇİN NE DEDİ?

Sedat Peker, yayımladığı videoda Veyis Ateş için şu ifadeleri kullandı:"Erdal Araz arıyor, Veysi'nin kendi telefonundan Erdal Araz'ın numarası, ara verdiler ya o arada arıyor. O da tanıyor reisi, sen de tanıyorsun, niye söylemiyorsun diyor. Onun işi İsmail Saymaz'ı durdurmak orada. Gazeteci ya, konuşuyor, aradaki yakınlıklarına bak. Açmazsın telefonunu, önemli bir olay var, düşün o kadar yakınlar. Bu bizim Veyse, bizim Erdal'ın yardımcısı, benim sağ kolumun. Erdal gençlikten sorumlu il ikinci başkanı bu da onun yardımcısı. Biz bu Veysi ile 6-7 saat oturduk, yemek yedik. Bana  'Siz anlatıldığı gibi değilmişsiniz, çok entellektüel bir insansınız' dedi. Buna sarmayacaktım, orada bloke etti ya. O Sağlık Bakanlığı'ndaki hikayeni anlatmayacğaım, para konusunda ters düştün ya, onun ailesi benim sevdiğim bir aile." Kaynak: Veyis Ateş neden gündem oldu? Sedat Peker, Veyis Ateş için ne dedi?