Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına çıkan Dilek Albayrak, söyledikleriyle tüm Türkiye’yi şoke etti. 17 yaşındaki Dilek Albayrak’ın annesi ve babası tarafından yıllarca köydeki erkeklere pazarlandığının ortaya çıkmasıyla beraber RTÜK tarafından bu konuyla ilgili olarak yayın yasağı getirildi. Peki, tüm Türkiye’nin konuştuğu Dilek Albayrak olayı nedir? Dilek Albayrak’ın köyü nerede?

Show TV ekranlarının ilgiyle takip edilen programı “Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme” programına katılan Dilek Albayrak, Gaziantep'in Burç beldesi, Gürpınar köyünde yaşıyor. 17 yaşındaki Dilek Albayrak, 12 yaşından beri ailesi tarafından yaşadığı istismarı programda anlattı.

"12 yaşından beri annem beni satıyor" diyen Dilek Albayrak, "Ekmek karşılığında satıldım, babam ve abim beni istismar etti, kardeşime de aynısını yapacaklar!" dedi.

Dilek ve kocası Bahattin'in Vazgeçme stüdyosunda anlattıkları ise herkesi şoke etti. Gaziantep'te doğduğu köyde yıllarca tüm köylüye satıldığını söyleyen Dilek, canlı yayında Didem Arslan Yılmaz'dan yardım istedi. "Küçük kardeşimi de benim gibi kullanıyorlar, tüm ailem işin içinde, beni ve kardeşimi ailemden kurtarın!" dedi.

Canlı yayına Dilek'le ilgili telefonlar yağdı. İsimsiz tanıklar herkesin kanını donduran açıklamalarda bulundu. İddialar çığ gibi büyürken tanıklar, annesinin talihsiz genç kızı "1 kilo patates, inşaat malzemesi ve 1 kilo balık" karşılığında başka erkeklere sattığına şahit olduklarını ifade etti.

"O SIRADA ANNEM, BABAM OTURUP İZLİYORLAR"

Didem Arslan Yılmaz'ın "Seni sattıktan sonra o sırada annen, baban nerede?" sorusuna Dilek, "Annem, babam oturup bizi izliyorlar. Kız kardeşime izletiyorlar, ailece hepsi izliyorlar." yanıtını verdi. Arslan, bu sözlerin ardından donup kaldı. Dilek'in eşi Bahattin ise araya girerek, "Bunlar ne ki. Daha çok şey var. Hepsini anlatacağım, zamanı gelince hepsini anlatacağım" dedi.

KAYINVALİDEM BANA AŞIKTI

Dilek Albayrak'ın kocası Bahattin Albayrak "Kayınvalidem bana aşıktı, kurduğu tuzağı öğrenmek için kayınvalideme aşkımı ilan ettim." dedi. Kayınvalidesi tarafından uyku ilacıyla uyutulan damat, yaşananlarla ilgili kayınvalidesine tepki gösterdi.

Eşi Bahattin Albayrak, kayınvalidesinin kendisinin içeceğine ilaç atarak uyuttuğunu ve kendisi uyuduktan sonra eşini başka şahıslara istismar ettirdiğini açıkladı.

Yayın esnasında itiraflarıyla yürek yakan Dilek’in amcası ise programa telefon aracılığıyla bağlanarak, genç kadının ve eşinin anlattığı her şeyi reddederek yalanladı.

YAYIN YASAĞI

Olayla ilgili yayın yasağı getirilirken aynı zamanda Gaziantep Valiliği de konuyla ilgili açıklamada bulundu. İşte Gaziantep Valiliği’nin açıklaması;