1 Mart Cuma Yarın Kar Tatili Olan İller belli olmaya başladı.

ğrı'da yoğun kar yağışı nedeniyle 01 Mart Cuma günü eğitime 1 gün ara verildi.


Ağrı

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada,'Olumsuz hava şartları nedeniyle Ağrı merkez ve bağlı köylerde, 01 Mart Cuma günü eğitime 1 gün süre ile ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personel 01 Mart Cuma günü idari izinli sayılacaktır' denildi. 

BİNGÖL KARLIOVA

Karlıova ilçesine bağlı 47 köy yolunun kapanmasının ardından bugün okullar tatil edilmişti. Kar ve tipinin devam etmesi nedeniyle eğitime yarın içinde ara verildiği bildirildi.

VAN ÇATAK

 Van'ın Çatak ilçesinde kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi.

RİZE İKİZDERE

Rize Valiliğinden yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları ve kar yağışının bölgede etkisini sürdürdüğü belirtildi. Açıklamada, kar yağışı nedeniyle İkizdere ilçesi ile bağlı köylerinde, taşımalı eğitim yapılan okulların yarın tatil edildiği duyuruldu.

ŞIRNAK'TA OKULLAR TATİL

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde etkili olan kar yağışı dolayısıyla eğitime 1 gün süreyle ara verildi.
Beytüşşebap Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçe ve köylerinde şiddetli kar yağışı nedeniyle okulların 1 Mart 2019 tarihinde bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi. İlçe genelinde tüm okullarda eğitime 1 gün ara verilirken, Kaymakamlık tarafından vatandaşların da duyarlı olması istendi.