TRABZON’UN Araklı ilçesinde Çankaya Mahallesi’nden Aytaş Mahallesi’ne öğrenci taşıyan Muhammet Akkanoğlu yönetimindeki minibüs aniden alev aldı. Durumu fark eden sürücü Akkanoğlu öğrencileri tahliye ederken minibüs yanarak kullanılamaz hale geldi.

Araçta bulunan 20 öğrenci ise olay yerine getirilen başka bir araçla evlerine ulaştırıldı. Sürücü Akkanoğlu, “Cana geleceğine mala gelsin. Çok şükür çocuklarımız yara almadan kurtuldu.” dedi. Öte yandan vatandaşlar bölgede itfaiye için tazyikli su vanası olmadığını belirterek ilgili kurumları göreve çağırıdı.

TRABZON’UN Araklı ilçesinde Çankaya Mahallesi’nden Aytaş Mahallesi’ne öğrenci taşıyan Muhammet Akkanoğlu yönetimindeki minibüs aniden alev aldı. Durumu fark eden sürücü Akkanoğlu öğrencileri tahliye ederken minibüs yanarak kullanılamaz hale geldi. Araçta bulunan 20 öğrenci ise olay yerine getirilen başka bir araçla evlerine ulaştırıldı.

Araklı ilçesi Çankaya Mahallesi’nden Aytaş Mahallesi’ne öğrenci servisi yapan minibüs alev topuna dönerken öğrenciler ölümden döndü. Çankaya Mahallesi’nden aldığı öğrencileri Aytaş Mahallesi’ne getiren Muhammet Akkanoğlu yönetimindeki minibüsün motor bölümünden seyir halindeyken dumanlar yükselmeye başladı. Durumdan şüphelenen sürücü Akkanoğlu, yangın tehlikesine karşı araçtaki 20 öğrenciyi tahliye etti.

Öğrenciler araçtan uzaklaştığı sarada minibüs aniden alev topuna döndü. Ö

ğrencileri burunları dahi kanamadan tahliye etmeyi başaran sürücü Akkanoğlu, aracının yanmasını ise engelleyemedi. Akkanoğlu, “Gelen mala gelsin. Ya çocuklarımıza bir şey olsaydı. Kendimi asla affetmezdim.” Dedi. Öğrenciler ise olay yerine gelen başka bir araçla evlerine ulaştırıldı. Ahmet SUNGUR

Rize Gündem

Günebakış